Overslaan en naar de inhoud gaan

Breng een bezoek aan gevangeniseiland Alcatraz

Alcatraz en geschiedenis gaan hand in hand. Ooit was dit gevangeniseiland de thuis van de meest beruchte criminelen, zoals Al “Scarface” Capone en “The Birdman” Robert Stroud. Vandaag is Alcatraz nog steeds de meest gekende gevangenis ter wereld.

Maar Alcatraz is meer dan dat. Het huisvest vandaag veel unieke planten, zeedieren en duizenden vogels die hier hun nesten maken. Je kan er ook de restanten zien van de American Indian Occupation die begon in 1969, nadat de gevangenis sloot. Dat was een belangrijke mijlpaal in het bestaan van de American Indian Rights Movement.

Alcatraz Cruises is de officiële ferry van het eiland. De audio guide in het Engels zijn verhalen die door inwoners en bewakers van Alcatraz zelf zijn verteld!

Praktisch

  • Aangeraden duur: minstens 2,5 uur. Je kan zo lang of kort blijven als je wil.
  • Dagelijks mogelijk 
  • Vertrek tussen 08:45 en 15:50. Laatste retour om 18:30. Gewenste vertrekuur door te geven bij boeking.
  • Vertrek Evening Tour: 17:55 of 18:30. Gewenste vertrekuur door te geven bij boeking. Niet mogelijk op zondag en maandag. Beperkte beschikbaarheid.
  • Vertrek aan Pier 33 op de Embarcadero

 

Prijs

  Volwassene Kind (5 tem 11) Kind (0 tem 4)
Day Tour € 65 € 44 Gratis
Evening Tour € 80 € 50 Gratis

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met een van onderstaande reizen

Empty