Overslaan en naar de inhoud gaan

Klim aan boord van de ‘Amfibus’, de boot met wielen dat zowel op het land als op het water kan reizen. Tijdens de rondleiding (Engels & Frans) wordt er langs de belangrijkste locaties van de stad gevaren/gereden. Laat je vermaken door de beste gidsen van Ottawa terwijl ze kleurrijke anekdotes, humoristische verhalen én historische informatie combineren leerzaam en vermakelijk verhaal.

 

Praktisch

  • Duur: 1 uur
  • Dagelijks mogelijk van 1 mei tot 10 oktober (m.u.v. 1 juli)
  • Vertrek om 10:30

 

Prijs

Volwassenen Jongeren (13-17 jaar)  Kind (3-12 jaar)  Kind (0-2 jaar) 
€ 37 € 34 € 26 € 14

 

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Oost-Canada'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!