Overslaan en naar de inhoud gaan

Duurzaam walvissen spotten: met de speciale catamarans kan je het beste zicht op de dieren hebben zonder hen te storen.

De catamarans zijn de snelste en meest comfortabele manier om de fascinerende en prachtige wezens van de oceaan te bekijken. Ze hebben drie buitendekken om optimaal walvissen te kunnen spotten. De schepen zijn op maat ontworpen om economisch vriendelijk te zijn en soepel te kunnen varen, zodat ze de walvissen niet storen. Tijdens de tocht krijg je uitgebreide informatie over het walvisgedrag, migratiepatronen, lokale ecologie en veel meer.

 

Praktisch

  • Inbegrepen: Whale Watching Cruise
  • Duur: +/- 3 uur
  • Dagelijks mogelijk vanaf einde maart tot midden november. 
  • Vertrek vanuit Long Wharf in Boston 

 

Prijzen

Volwassene Kind (3 - 11 jaar) Kind (0 - 2 jaar)
€ 55 € 37 € 25

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in New England'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Excursie boeken?

Perfect te combineren met één van de volgende reizen