Overslaan en naar de inhoud gaan

Grand Teton National Park staat bekend om z'n donkere nachten waar miljoenen sterren ophelderen. Met een echte Stargazing-gids trek je het Dark Sky gebied in van het park. Daar worden grote telescopen opgezet en krijg je alles te zien wat de fantastische nachtelijke hemel van Jackson Hole te bieden heeft! De hele avond kan je planeten, sterren, sterrenstelsels en meer zien. 

 

Praktisch 

  • Dit is een privé activiteit, geen andere deelnemers
  • Hotel pick-up tussen 19u en 21u30 (afh. v. seizoen)
  • Duur: 3,5 tot 4,5 uur
  • Minimaal 2 deelnemers

 

Prijs

€ 261 per persoon (gratis voor kinderen jonger dan 7 jaar, bij minimaal 2 betalende volwassenen)

 

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in the Great American West'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen

Empty