Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoek het avontuur in de Grand Canyon van de Snake River. De wilde waters nemen je in sneltempo mee langs vele stroomversnellingen, variërend van klasse 1 tot 4. Probeer tijdens je tocht ook vooral te genieten van de prachtige natuurlandschappen en hou je ogen open voor wildlife. Kies voor een klassieke raft (12 tot 14 personen per raft, niet iedereen moet peddelen) of een kleinere raft (8 personen per raft, iedereen peddelt mee).

 

Praktisch

  • Dagelijks mogelijk, verschillende vertrektijden tussen 8u en 16u
  • Van mei tot september
  • Duur: 3 tot 4 uur
  • Vertrek vanuit Jackson 
  • Minimumleeftijd 6 jaar
  • Raft wordt gedeeld met andere deelnemers

 

 

Prijs

  Volwassene Kind (6-12 jaar)
Raft 12-14 pers. € 111 € 95
Raft 8 pers. € 121 € 121

 

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in the Great American West'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen

Empty