Overslaan en naar de inhoud gaan

De ferry komt toe in Oak Bluffs, van hieruit ga je de idyllische stranden en pittoreske dorpjes van Martha's Vineyard verkennen. Huur een fiets of ga het eiland rond met de bus. Het ontspannen eiland heeft zes kleine steden, elk met zijn eigen karakter en kilometerslange stranden. Ga op zoek naar de peperkoeken huisjes in Oak Bluffs en verken het chique Edgartown, met zijn statige kapiteinshuizen in Federal-stijl.

  • heen- en terug ticket
  • vertrek vanuit Falmouth
  • plaatselijk vervoer niet inbegrepen 
  • gewenste vertrektijden door te geven bij boeking

 

Prijs: 

Volwassene: € 27 p.p.
Kind (5 tot 12 jaar): € 18 p.p.
Kind (0 tot 4 jaar): gratis

 

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Oost-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen

Empty