Ontdek de unieke gastronomie van Yucatan tijdens een interactieve kookworkshop. Een lokale voedselexpert vertelt je alles over de culinaire tradities. Onder leiding van een Maya-chef maak je traditionele kruiden, drie voorgerechten, een hoofdgerecht en een dessert. Er is keuze uit gerechten met vis, vlees, vegetarisch of vegan (doorgeven bij boeking). Alle ingrediënten zijn vers en komen uit een lokale tuin. De fijnproevers krijgen de kans om Xtabentun te proeven, een anijslikeur die al meer dan 100 jaar in Valladolid geproduceerd wordt.
Praktisch
- Vertrek tussen 9u30 en 9u45
- Het is aangeraden om weinig te eten voor de kookworkshop
Inbegrepen
- Transport van/naar je hotel in Valladolid
- Keuken(materiaal)
- Lokale chef
- Lokale Engelstalige voedselexpert
- Eten en drinken (non-alcoholisch, behalve Xtabentun)
Niet inbegrepen
- Extra alcoholische dranken
- Fooi wordt geapprecieerd