Overslaan en naar de inhoud gaan

Vaar uit met de Miss Samantha, een vaste waarde in Bar Harbor. De boottocht bestaat uit twee delen, eerst haalt een ervaren visser kreeftenvallen van de oceaanbodem en beschrijft een professionele natuuronderzoeker de vangst, dit zijn nauurlijk kreeften en krabben, maar vaak ook zeekomkommers en zeesterren. Dit is 'catch and release', dus de dieren mogen nadien terug naar huis, en jij vaart verder uit op zoek naar zeehonden op de rotsen. Neem nog een prachtige foto van Frenchman Bay, waar prachtige huisjes langs de kust liggen en de granieten bergen van Acadia National Park majestueus oprijzen uit de zee.

 

Praktisch:

  • om 10u30, 13u45 of 15u45 (keuze bij boeking door te geven)
  • duur: 1,5 tot 2 uur
  • van juni tot oktober 
  • een verrekijker is handig op deze trip
  • fooi niet inbegrepen

Prijs: 

Volwassene: € 48 p.p.
Kind (6 - 14 jaar): € 39 p.p.
Kind (0 - 5 jaar): gratis

 

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Oost-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen

Empty