Overslaan en naar de inhoud gaan

Infoavonden over Joker Comfort Editions

Met Joker Comfort Editions brengen we een kleine groep van 6 tot 13 reizigers samen die houden van avontuurlijk reizen op de Joker-manier, maar tegelijkertijd de comfortabele omstandigheden van een goed bed, prettig reistempo, lekker eten en aangenaam transport weten te appreciëren.

Wil je het reisconcept van de Joker Comfort Editions uit eerste hand uitgelegd krijgen, dan kan dat tijdens verschillende infomomenten. Tijdens deze avonden vertellen enkele van onze medewerkers en/of enthousiaste reisbegeleiders hoe zij het reizen met Joker beleven en wat zij zo speciaal aan het Joker-reisconcept én Joker Comfort Editions vinden. 

Praktische info en inschrijven

4 data en locaties: 

20/12 in Gent in het GeuzenhuisKantienberg 9 

15/01 in Genk, 17/01 in Kortrijk en 24/01 in Brussel Centrum 

Elke infoavond start om 19.30 en zal duren tot ongeveer 21 uur. 

Iets voor jou? Benieuwd naar meer? Schrijf je dan meteen in voor één van onze gratis infoavonden:

Het adres wordt 1 week op voorhand gecommuniceerd. Het is steeds op een locatie waar je met het openbaar vervoer geraakt en er parkeermogelijkheden zijn.

De infoavonden zijn gratis, maar inschrijven is verplicht. Je kan je inschrijven door hierboven te klikken op de datum en locatie van je keuze. 

Wat kom je zeker te weten?

Aanbod Comfort Editions

Het nieuwe reisaanbod (reizen vanaf juli) komt eind november online, maar je kan alvast inspiratie opdoen bij deze Comfort Editions.