Overslaan en naar de inhoud gaan

Yes! Je hebt een idee waar je heen wil met ons! Wat nu?

Je Joker-groepsreis boeken is het begin van een heerlijk avontuur.
Ben je nog niet helemaal zeker dan kan je een reis volgen of een optie nemen.
Ben je helemaal overtuigd waar je naartoe wil, dan hoef je dat enkel nog aan ons te laten weten.

Hoe dat allemaal in zijn werk gaat? Simpel! We zetten alles voor jou even op een rijtje.

Je reis volgen of een optie nemen

Volg je reis online

Wil of kan je nog niet meteen beslissen? Volg dan je favoriete reis met één druk op de knop 'reis volgen. Deze vind je bij het onderdeel 'vertrekdata en prijzen' op elke reisdetailpagina. We mailen je dan o.a. wanneer het vertrek van je reis gegarandeerd is, wanneer er nog maar een paar plaatsen vrij zijn en - kans gemist- wanneer ze volzet is.
 

Neem een optie

Heb je nog heel even bedenktijd nodig of moet je nog verlof aanvragen? Neem dan een optie op je reis, online of via een Joker-reiskantoor. De optie vervalt automatisch na 7 dagen. Je kan geen optie nemen op de laatste 2 beschikbare plaatsen.

 

Je Joker-reis boeken

Bevestig je optie

Nam je reeds een optie, dan kan je deze bevestigen. Hiervoor contacteer je je Joker-reiskantoor.

Zo boek je je Joker-groepsreis

Je kan je reis meteen online boeken via de reispagina of via een Joker-reiskantoor

Je betaalt een voorschot van 40% van de prijs bij inschrijving. Het saldo volgt 8 weken voor je vertrek. Het budget is een bedrag dat je meeneemt op reis, zo gaat dit rechtstreeks naar de lokale bevolking zonder commissie voor Joker. 

Wie vroeg boekt krijgt een vroegboekcadeau. Voor welke datum je dan je reis geboekt moet hebben, lees je bij je reis bij elke vertrekdatum. 

Op vertoon van je Joker-factuur krijg je éénmalig 7% korting bij A.S. Adventure op alle outdoormateriaal en outdoorkleding. 

Veelgestelde vragen

Wie gaat er mee op reis? 

Op de Joker-website kan je per reis live volgen wie er meegaat. Vanaf 4 inschrijvingen tonen we hoeveel mannen en vrouwen er meegaan en welke leeftijdscategorieën er vertegenwoordigd zijn in de groep. Vind je deze info nog niet online? Contacteer dan even een Joker-reiskantoor!
 

Wat als ik tweede zit heb?

Als student hoef je niet op je resultaten te wachten om een groepsreis te boeken. Neem gewoon een annulatieverzekering, die dekt ook een eventuele tweede zit (al hopen we natuurlijk dat dat niet nodig is!). Je herexamen(s) moet(en) dan wel vallen tijdens of binnen 30 dagen na je reis. 

 

Krijg ik korting als ik meerdere reizen boek?

Trouwe Joker-reizigers worden beloond! Je krijgt een korting van 5% op elke vijfde reis die je sinds 2000 met Joker maakte.

 

Reis geannuleerd, wat nu? 

Soms zijn we genoodzaakt je reis te annuleren, doordat het minimum aantal deelnemers niet bereikt werd of we om veiligheidsredenen niet naar de bestemming kunnen reizen. Je krijgt je reeds betaalde reissom volledig terugbetaald en bent vrij om een alternatieve reis binnen het aanbod van Joker-groepsreizen te kiezen, aan 5% korting.

 

Nog niet zo duidelijk?