Overslaan en naar de inhoud gaan

Deze tour heeft al meerdere prijzen gewonnen voor het unieke karakter en begeleiding. Harvard studenten brengen de geschiedenis van Harvard tot leven en tonen je het echte leven op de campus. Ondertussen krijg je plaatsen te zien als Harvard Yard, Memorial Hall, Sever Hall, Widener Library, the Harvard Lampoon, the famous John Harvard Statue, Harvard Square Plaza, Winthrop Park en Mt. Auburn Street.

Praktisch

  • Dagelijks tussen 10h00 en 16h00
  • Niet mogelijk in de winter
  • Duur: 70 minuten

Prijs

Volwassene Kind (3-17 jaar) Kind (0-2 jaar)
€ 32 € 29 gratis

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Oost-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen

Empty