Overslaan en naar de inhoud gaan

Elke druppel Jack Daniel's wordt in Lynchburg gedestilleerd, gevoed door de zuivere grotwaterbronnen van de omgeving van Lynchburg. Een entertainende gids vertelt je alles over deze Tennessee Whiskey. Let op, Lynchburg is gelegen in een 'dry county', dit wil zeggen dat de whisky die hier gemaakt wordt, in deze county niet mag worden verkocht.

 

Distillery Tour

Je wordt overladen met de oude verhalen over de destilleerderij, je staat op de eerste rij om te zien hoe de Tennessee whiskey wordt gemaakt en je komt veel te weten over de oprichter, Mr. Jack. Op deze tour zal je géén whisky kunnen proeven.

Details

  • Dagelijks (niet op kerstdag, nieuwjaarsdag en Thanksgiving)
  • Elke 30 min start een tour, tussen 09h00 en 16h00
  • Duur: +/- 75 min
  • Alle leeftijden toegelaten
  • Keuze om extra tasting bij te boeken

Prijs op aanvraag. Vraag ernaar bij je Joker reisagent. 

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in het diepe Zuiden'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen

Empty