Overslaan en naar de inhoud gaan

Snelle beslissers leggen we graag in de watten! Wie ten laatste op 6 februari 2017 een Joker groepsreis boekt, krijgt van ons immers een mooi vroegboekcadeau! Dit jaar kozen we voor een kwaliteitsvolle rugzak van het duurzame outdoormerk Vaude én daarbovenop ook nog een WakaWaka Power+ Solar Charger.

Je krijgt het vroegboekcadeau als je:

  • een Joker-groepsreis uit de brochure Avontuur, Go-26 of Comfort Editions boekt, ten laatste op 06/02/2017, met vertrek tussen 01/04/17 en 16/04/2018. 

 Hoe en wanneer krijg je je vroegboekcadeau? 

Je cadeau wordt per post opgestuurd naar het adres dat je opgaf bij boeking. De verzending gebeurt in de week van 20 februari 2017. 
 

Over de WakaWaka Power+

Deze compacte solar charger laadt je smartphone op een duurzame manier op. Bovendien kan je een volledige geladen WakaWaka 150 uur lang als (zak)lamp gebruiken. Hij is gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal en kan op verschillende manieren gepositioneerd worden. 

Krijg er één, geef er één

De zon is van iedereen, maar als ze ondergaat schijnt het licht alleen waar er elektriciteit is. Werken, studeren, je huishouden doen : dat wordt moeilijk zonder licht. Het Nederlandse bedrijf dat de WakaWaka Power+ ontwerpt, probeert de wereld op de donkerste plaatsen lichter te maken. Voor elke verkochte (of weggeven) WakaWaka gaat altijd één WakaWaka Light (LED-zaklamp op zonne-energie) naar een persoon of gezin zonder elektriciteit in een oorlogssituatie of ander rampgebied.

Meer dan een miljoen mensen kregen daardoor extra uren licht, met een belangrijke, positieve sociale en economische impact als gevolg.

Lanceringsaanbod Joker Comfort Editions

Boek je een reis van Joker Comfort Editions ten laatste op 6 februari 2017, dan krijg je van ons een mooie kennismakingskorting van €100 voor reizen buiten Europa en €50 voor reizen binnen Europa. Daarnaast heb je natuurlijk ook recht op het vroegboekcadeau dat we hierboven beschreven! Dit aanbod is geldig voor reizen met vertrek in 2017.