Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontdek waarom een groepsreis met Joker jouw ideale reiservaring kan zijn! Bij Joker zorgen we ervoor dat je op een zorgeloze, avontuurlijke en duurzame manier de wereld kan verkennen, omringd door gelijkgestemde reizigers. Hier zijn enkele goede redenen om voor een groepsreis met Joker te kiezen:

 1. Georganiseerde avonturen: Laat de stress van reisplanning aan ons over! Met meer dan 40 jaar ervaring bezorgen we je een topvakantie waarbij je heel veel beleeft en zelf niks meer moet regelen

 2. Geen verborgen kosten: Op onze reispagina's zie je duidelijk wat je reis zal kosten (op voorhand en ter plaatse). Zo goed als alle activiteiten, transport, verblijf en eten en zelfs fooien zijn al inbegrepen in het budget. 

 3. De beste reisbegeleiders: Onze deskundige en gepassioneerde reisbegeleiders volgden een opleiding bij Karavaan vzw van 2 jaar en weten als geen ander hoe ze een groep mee op sleeptouw moeten nemen.

 4. Lokale expertise: Onze duurzame samenwerkingen met kleine lokale partners zorgen voor een diepgaande reiservaring. Je leert de cultuur beter begrijpen en komt op plaatsen waar de meeste reizigers niet komen.

 5. Van de begane paden: Reizen buiten de gebaande paden geeft ons de kans om onontdekte en minder bezochte plaatsen te verkennen, waardoor je unieke en authentieke ervaringen kunt opdoen die niet door de massa worden gedeeld.

 6. In kleine groep: We reizen in kleine groepen van max.14 personen. Hierdoor leggen we gemakkelijker contact met de lokale bevolking en kunnen we flexibeler reizen. Als kleine groep kiezen we voor kleinschalige logies en restaurants. In kleine groep leer je je reisgenoten ook snel beter kennen en dit bevordert de groepssfeer. Kleine groepen hebben ook een kleinere ecologische voetafdruk.

 7. Nieuwe mensen leren kennen: Op groepsreis leer je nieuwe mensen kennen en het gebeurt regelmatig dat op Joker-reis hechte vriendschappen ontstaan. Er is altijd wel iemand om een boeiend gesprek mee te voeren, onderweg of aan tafel.

 8. Grenzen verleggen: "Verleg je grenzen" is niet voor niets onze slogan. We zorgen ervoor dat je op reis dingen beleeft en doet die je thuis nooit zou kunnen doen. Je doet al eens iets dat je eerst minder aansprak, maar wat je achteraf fantastisch vond. Of het nu gaat om nieuwe gerechten proeven, slapen in een tent of bungeejumpen. Ook fysieke inspanningen zijn minder zwaar in groep. Je moedigt elkaar aan om door te zetten.

 9. Veiligheid en Gemak: Reizen in een groep betekent extra veiligheid en gemak, vooral in onbekende of avontuurlijke bestemmingen. Onze reisbegeleiders staan altijd voor je klaar.

 10. Op je eentje zou het meer kosten: Doordat we kosten voor accommodatie, vervoer, gidsen en activiteiten delen, is een groepsreis vaak een stuk voordeliger dan een reis die je helemaal alleen zou doen. Bij andere touroperators betaal je trouwens vaak een single supplement, dat is bij ons niet het geval. Tenzij je ervoor kiest om op een kamer alleen te slapen (dit kan enkel bij de Joker Comfort Editions). 

 11. Wereldwijd en divers aanbod: Bij Joker vind je een breed scala aan bestemmingen en met verschillende comfortniveaus en leeftijdscategorieën. Kies een groepsreis die perfect aansluit bij jouw interesses en avontuurlijke geest.

 12. Inspraak: Ook al is het de bedoeling dat we het meeste samen beleven, toch behoud je de vrijheid om activiteiten of restaurants voor te stellen of een (half) dagje op je eentje op uit trekken, dan kan dat zeker waar het reisprogramma dit toelaat.

 13. Kies wat je eet: Op Joker-groepsreis eten we in lokale restaurants en kan je meestal gewoon zelf kiezen waar je zin in hebt. Dit wilt ook zeggen dat je enkel betaalt voor wat jij eet. 

 14. Duurzaamheid: Wij zijn toegewijd aan duurzaamheid en verantwoord toerisme, wat betekent dat we ons inzetten om de negatieve impact van toerisme op bestemmingen te minimaliseren of zelfs een positieve impact te hebben dankzij het circulaire reizen.

Als je graag met anderen reist, nieuwe plaatsen wilt ontdekken en je geen zorgen wilt maken over reisplanning, dan is een groepsreis met Joker de juiste keuze voor jou. Kom met ons mee op een reis vol avontuur en ontdekking!

Maar geloof het vooral niet alleen van ons!

Hieronder lees je wat onze reizigers vertellen over hun avontuur. Meer verhalen, of een vraag voor je medereizigers? Word lid van onze Facebookgroep Joker Groepsreizigers!

Ellen Erzeel, Mexico
Als ik zo’n reis zelf zou organiseren, zou ik waarschijnlijk minder zien. Sommige ervaringen zijn ook toegankelijker als je in groep bent. Ik denk dan bv. aan de jungle toer en het raften.
ELISE DEYGERS, SRI LANKA
Je leert geweldige mensen kennen, zowel locals als medereizigers. Op mijn groepsreis heb ik dingen gezien waarvan ik niet wist dat ze bestonden, en dingen beleefd waarvan ik niet dacht dat ik ze durfde.
Herman Belmans, Peru
De dagen op Joker-groepsreis zijn goed gevuld. Inspanningen worden beloond met prachtige panorama's. Deze reis is voor mij zoals elk Joker-reis geweest is: samen afzien én genieten!
Veronique Ooms, Marokko
Het is en blijft een enorme ervaring om te vertrekken met een groep onbekenden, en terug te keren als een groep vrienden.