Overslaan en naar de inhoud gaan

8 goede redenen om te kiezen voor een Joker-groepsreis:

  1. Je leert nieuwe mensen kennen en wie weet maak je wel nieuwe vrienden.
  2. Je verlegt je grenzen en doet al eens iets dat je eerst minder aansprak, maar wat je achteraf fantastisch vond.
  3. Er is altijd wel iemand om een boeiend en diepgaand gesprek mee te voeren, onderweg of aan tafel.
  4. In een kleine groep (5-13 personen) en met een ervaren reisbegeleider leg je gemakkelijker contact met de lokale bevolking.
  5. Je voelt je veilig in de groep maar behoudt je vrijheid om te kiezen wat je doet, eet, ... Wil je er een (half) dagje op je eentje op uit trekken, dan kan dat zeker waar het reisprogramma dit toelaat.
  6. Je beleeft heel veel op korte tijd. Bovendien hoef je zelf helemaal niets te organiseren en kan je gewoon genieten.
  7. Fysieke inspanningen zijn minder zwaar in een groep mensen die je al wat kent. Je moedigt elkaar aan om je grenzen te verleggen.
  8. Op je eentje zou het je meer kosten om dezelfde activiteiten te doen. Zo delen we taxi’s, busjes, hotelkamers, gidsen, …

Maar geloof het vooral niet alleen van ons!

Hieronder lees je wat onze reizigers vertellen over hun avontuur. Meer verhalen, of een vraag voor je medereizigers? Word lid van onze Facebookgroep Joker Groepsreizigers!

Ellen Erzeel, Mexico
Als ik zo’n reis zelf zou organiseren, zou ik waarschijnlijk minder zien. Sommige ervaringen zijn ook toegankelijker als je in groep bent. Ik denk dan bv. aan de jungle toer en het raften.
ELISE DEYGERS, SRI LANKA
Je leert geweldige mensen kennen, zowel locals als medereizigers. Op mijn groepsreis heb ik dingen gezien waarvan ik niet wist dat ze bestonden, en dingen beleefd waarvan ik niet dacht dat ik ze durfde.
SOFIE ROOTHOOFT, VAN HONG KONG TOT HANOI
De groep draagt bij aan hoe je de reis beleeft. Als je deze reis individueel zou maken, kan je je ervaringen niet uitwisselen met anderen. En dat is net wat het zo boeiend maakt.
Herman Belmans, Peru
De dagen op Joker-groepsreis zijn goed gevuld. Inspanningen worden beloond met prachtige panorama's. Deze reis is voor mij zoals elk Joker-reis geweest is: samen afzien én genieten!
Veronique Ooms, Marokko
Het is en blijft een enorme ervaring om te vertrekken met een groep onbekenden, en terug te keren als een groep vrienden.
SYLVIA VANDENBROUCKE, JORDANIË
De wandelingen op reis waren op een bepaald moment heel zwaar voor mij. Maar deels door de groep heb ik doorgezet en alles voltooid.