Overslaan en naar de inhoud gaan

Covid-19 heeft een grote impact op onze manier van leven, maar de reiskriebels, neen, die verdwijnen niet zomaar. Wel zullen we meer dan ooit met z’n allen bewust en duurzaam reizen. En dat is een goede zaak!

 

Daarnaast zorgt de coronacrisis bij de organisatie van reizen ook voor onzekerheden op het vlak van data en prijzen. Lees verder hoe wij daar mee omgaan, rekening houdend met de realiteit en met zorg voor jou, onze reiziger.

 • De Joker-groepsreizen met afreizen tot en met 31 december 2021 staan al online en kan je nu al boeken.  
 • De vertrekdata zijn onder voorbehoud: op welke dagen er de komende maanden en volgend jaar vluchten zullen zijn, is momenteel onduidelijk. Daarom kunnen data wijzigen. Bij een ingrijpende wijziging kan je kosteloos annuleren.
 • De prijzen zijn onder voorbehoud: de prijzen van vluchten en andere transportmiddelen zijn momenteel niet gekend. Om het boeken van een reis toch mogelijk te maken, werken we met een richtprijs en gaan we uit van hogere vluchtprijzen (dat is mogelijk de realiteit).
 • De exacte prijsberekening gebeurt ongeveer 10 maanden voor vertrek. Op dat moment zijn de prijzen van transport gekend.
  • Wie al geboekt heeft, zal 10 maanden voor vertrek (= op het moment van de exacte prijsberekening) informatie krijgen over de definitieve basisprijs als deze verschilt van de oorspronkelijke richtprijs. Is de definitieve basisprijs hetzelfde als de voorlopige richtprijs, dan ontvang je geen extra bericht.
  • Daalt de basisprijs na de definitieve berekening? Dan betalen we het verschil terug aan diegenen die al geboekt hebben.
  • Stijgt de basisprijs na de definitieve berekening? Dan moet je niet bijbetalen als je al geboekt hebt aan een lagere basisprijs. Vroegboekers betalen dus niets extra en krijgen zo de best mogelijke prijs. Zoals steeds zijn er wel nog wijzigingen van taksen mogelijk tot 3 weken voor afreis. Dat kan zowel naar boven als naar beneden zijn.
  • Wie boekt vanaf 10 maanden voor vertrek, betaalt de definitieve basisprijs.

 

Boek nu, reis later! 

Zo verzeker je je van je plek én heb je een reis in het vooruitzicht. En laat dát nu net al een groot deel van het plezier zijn!