Overslaan en naar de inhoud gaan

COVID-19 heeft een grote impact op onze manier van leven, maar de reiskriebels, neen, die verdwijnen niet zomaar. Wel zullen we meer dan ooit met z’n allen bewust en duurzaam reizen. En dat is een goede zaak!

Daarnaast zorgt de coronacrisis bij de organisatie van reizen ook voor onzekerheden op het vlak van data en prijzen. Lees verder hoe wij daar mee omgaan, rekening houdend met de realiteit en met zorg voor jou, onze reiziger.

  • De Joker-groepsreizen met afreizen tot en met 30 september 2022 staan al online en kan je nu al boeken.  
  • De vertrekdata zijn onder voorbehoud: op welke dagen er volgend jaar vluchten zullen zijn, is momenteel nog niet voor alle reizen duidelijk. Daarom kunnen data wijzigen. Bij een ingrijpende wijziging kan je kosteloos annuleren.
  • De prijzen zijn onder voorbehoud: de prijzen van vluchten en andere transportmiddelen zijn momenteel nog niet voor alle reizen gekend. Om het boeken van een reis waarvan de vluchtprijs nog niet gekend is toch mogelijk te maken, werken we met een richtprijs. We gaan bij de berekening van die richtprijs uit van hogere vluchtprijzen. Al is dat waarschijnlijk niet de realiteit.
  • Wat als de prijs van een reis wijzigt?
    • Wie al geboekt heeft, krijgt een bericht van Joker als de definitieve basisprijs verschilt van de oorspronkelijke richtprijs. Is de definitieve basisprijs hetzelfde als de voorlopige richtprijs, dan ontvang je geen extra bericht.
    • Daalt de basisprijs na de definitieve berekening? Dan betalen we het verschil terug aan diegenen die al geboekt hebben.
    • Stijgt de basisprijs na de definitieve berekening? Dan moet je niet bijbetalen als je al geboekt hebt aan een lagere basisprijs. Vroegboekers betalen dus niets extra en krijgen zo de best mogelijke prijs.

 

Boek nu, reis later! 

Zo verzeker je je van je plek én heb je een reis in het vooruitzicht. En laat dát nu net al een groot deel van het plezier zijn!