Overslaan en naar de inhoud gaan

Met een kleine groep reizigers tussen 18 en 26 jaar ga je rondreizen op een avontuurlijke en duurzame manier: één van de waanzinnigste reiservaringen die je ooit hebt beleefd! Het zijn jongerenvakanties zoals je ze nog niet kende, waaraan je zelf niets moet voorbereiden, maar die toch helemaal op je lijf geschreven zijn!

We leggen ons reisconcept graag uit aan de hand van een Joker Go-26 trip doorheen Jordanië en Tel Aviv.

Op jongerenreis met Joker samengevat in 1 filmpje

Reizen in kleine groep

Met Joker reizen we reizen in een groep van 5 tot 13 personen. Klein genoeg om flexibel te reizen, groot genoeg om altijd wel iemand te vinden met wie het klikt. Enkele weken voor je vertrek leer je je reisgenoten al kennen op de vertrekvergadering. We overlopen het programma en de inhoud van onze rugzak, maken afspraken, vertellen onze verwachtingen en maken kennis met elkaar en reisbegeleidster Julie.

Reizen vol actie & avontuur

Wandelen en fietsen doen we zeker, en wie zin heeft kan zin heeft kan sandboarden of cayoning doen. Op andere reizen kan je bijvoorbeeld paardrijden, raften, ziplinen of zelfs bungeejumpen. Achteraf lekker chillen hoort er natuurlijk ook bij!

Vragen over het niveau van de fysieke inspanningen? Contacteer ons gerust! Per onderdeel van elk reisprogramma geven we het niveau aan (1-4). Ben je op zoek naar zoveel mogelijk actie en natuur, kies dan voor de formule “Expeditie”.

Mix van transportmiddelen

Ter plaatse reizen we meestal met het openbaar vervoer of een variatie aan transportmiddelen, van kano’s, tuktuks en mountainbikes tot futuristische monorails! We kunnen ook vervoer huren om op plekken te komen die anders onbereikbaar zijn. In Jordanië gebruikten we vooral een minibus, en trokken we per jeep en te voet door de woestijn!

Slapen in eenvoudige ho(s)tels of kamperen

We overnachten in eenvoudige, kleinschalige hotels en guesthouses, die –waar mogelijk- in handen zijn van plaatselijke families. Op sommige reizen gaan we kamperen of logeren we tijdens een homestay bij de mensen thuis. Meestal deel je een kamer met 2 of meer; de kamerverdeling wisselt en soms zijn de kamers gemengd. De meest memorabele overnachtingen op reis in Jordanië & Tel Aviv? Dat was een nacht in tentjes in Dana National Park en onder de sterren in de woestijn Wadi Rum!

Lekker eten

Proeven van de lokale keuken hoort er ook bij, en natuurlijk gaan we 's avonds al eens op café!

Jouw reisideeën zijn welkom

We reizen backpacking-style langs must-sees en dankzij onze ervaring en lokale contacten ook langs prachtplekken waar maar weinig reizigers komen. Maar ook jij bepaalt mee de reis! Zo wilden enkele deelnemers graag een luchtballonvaart maken boven Wadi Rum. En daar zorgde reisbegeleidster Julie graag voor!

Wie gaat mee op reis?

Joker Go-26 is er voor reizigers van 18 tot 26 jaar*. Elke groep is natuurlijk anders samengesteld. Bij elke reis op onze website zie je - vanaf 4 ingeschreven deelnemers - een overzicht van de leeftijd en het geslacht van de deelnemers. Gemiddeld genomen ziet een groep er zo uit: 

* Je mag mee met Joker Go-26 vanaf je 18e tot en met het jaar waarin je 26 wordt. 

Kan je niet meer mee met Joker Go-26? Bekijk dan zeker:

  • ons aanbod Joker Avontuur (alle leeftijden) met nog véél meer bestemmingen om uit te kiezen
  • Joker-groepsreizen voor 24 - 30 jaar
  • de reizen van onze partner Bootz (18 - 34 jaar)
  • de Engelstalige jongerenreizen in internationale groep van onze partner Intrepid Travel 

Een vraag? Contacteer je Joker-reisexpert

Empty