Overslaan en naar de inhoud gaan

Bij Joker kan je ook groepsreizen boeken van Intrepid Travel. Ze organiseren Engelstalige rondreizen in kleine internationale groep over de hele wereld. 

Je Intrepid-groepsreis kan je eenvoudig online boeken via hun website. Een Joker-kantoor volgt deze boeking dan voor je op. We regelen tegelijkertijd ook met plezier je vliegtickets, verzekeringen en andere toevoegingen aan je reis, zo kom je in veel gevallen goedkoper uit. Je kan ook een afspraak maken bij een Joker-reisexpert in je buurt.

Intrepid Travel in het kort

 • Avontuurlijke reizen in kleine groep
 • Groot aanbod aan bestemmingen, reisroutes en reisformules
 • Ruime keuze aan afreisdata gedurende het hele jaar
 • Engelstalige lokale reisbegeleider
 • Reis met mensen van verschillende nationaliteiten in groep
 • Je boekt je transport apart, wat zorgt voor meer vrijheid om bijvoorbeeld langer te blijven

Waarom je Intrepid-tour boeken bij Joker?

Je Joker-reisexpert is je aanspreekpunt voor alle vragen over reizen met Intrepid Travel. Bovendien heeft je Intrepid-tour boeken in een Joker-reiskantoor heel wat voordelen. 

 • We regelen ook je vliegticket voor jou. Wie een reis en een vliegticket samen boekt, heeft vaak recht op goedkopere vliegtarieven die je niet online kan vinden. 
 • We zorgen voor een aangepaste reisverzekering, eventuele extra overnachtingen, transfers of zelfs een vervolg op je reis!
 • Je hebt steeds een aanspreekpunt bij onverwachte gebeurtenissen. 

6 redenen om met Intrepid Travel te reizen

 1. Echte ervaringen. Je bezoekt de highlights, maar de ervaringen die echt bijblijven vind je weg van de gebaande paden. 
 2. Verbonden door je reis. Het speciale van reizen in kleine groep zijn niet enkel de plaatsen die je bezoekt, het zijn ook de verhalen die je hoort en de nieuwe vrienden die je maakt, van overal ter wereld. 
 3. Een uitgebalanceerde trip. Tijd voor jezelf en activiteiten met de groep, het evenwicht tussen beiden zit altijd goed. 
 4. Respectvol onderweg. Intrepid zet net als Joker in op duurzaam reizen met respect voor de natuur, het erfgoed en de lokale bevolking. 
 5. Avontuur voor iedereen. Wat je leeftijd, budget of reisstijl ook is, er is altijd wel een Intrepid groepsreis die bij je past. 
 6. Straffe reisbegeleiders. Locals met veel kennis over het land en ervaring met het begeleiden van groepen nemen je mee naar alle plekjes, groots of verborgen. 

Straffe kortingen

Bij Intrepid Travel kan je regelmatig een mooie korting krijgen op je groepsreis. Bekijk dus zeker wat er momenteel in promo staat.

Types rondreizen met Intrepid Travel

De rondreizen in groep zijn er in drie verschillende comfortklasses.

 • "Basix" is er voor avonturiers met een beperkt budget. De accomodaties zijn centraal gelegen, simpel en schoon. Reizen doe je bij Basix vooral met het openbaar vervoer. Er is veel vrije tijd, zodat je zelf activiteiten kan kiezen die aansluiten bij je wensen en budget. 
 • "Original" is de standaard comfortklasse waarmee Intrepid bekend werd. Het staat voor een goede mix tussen inbegrepen activiteiten en vrije tijd. Overnachten doe je in goedgelegen hotels en sommige maaltijden zijn inbegrepen. 
 • De aanduiding "Comfort" duidt aan dat het om een extra comfortabele groepsreis gaat. Een trager reistempo, comfortabele hotels, meer inbegrepen activiteiten en maaltijden zorgen voor een comfortabel avontuur! 

Speciale themareizen

Naast de 'gewone' rondreizen, biedt Intrepid Travel ook een heleboel groepsreizen met een specifiek thema aan. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste thema's.

Cycling

Het land écht zien en tegelijk genieten van het fietsen, dat zijn de Cycling tours van Intrepid Travel. Ze zijn er voor fietsers van elk niveau: van een rustige rit in de Provence tot een uitdagende mountainbike tocht in Tanzania.

Active

Deze reisformule is perfect voor wie een reis wil die in het teken staat van actie. Trekkings, fietsen, kajakken, paardrijden en nog veel meer spannende activiteiten worden gecombineerd in één trip.

Food

Trips waarvan het water je in de mond komt. Het is een combinatie van culturele en culinaire highlights. Perfect voor foodies!

Sailing

Kleine boot, groot avontuur. Kies voor zeilen op de oceaan en langs de mooiste kusten en eilanden, of kies voor een riviercruise en ga geregeld aan land op avontuur.

Naast deze zijn er nog heel wat andere thema’s, zoals wildlife, Walking & Trekking, Festivals, enz. Ontdek ze allemaal op de website van Intrepid.