Overslaan en naar de inhoud gaan

Maligne Canyon Ice Walk

Een fascinerende wandeling op het dikke ijs van de diepste canyon in Jasper National Park die je een uniek perspectief geeft. Je gids neemt je mee langs de prachtig glinsterende Queen of Maligne en Angel Icefalls terwijl hij vertelt over de geologie en de geschiedenis van het gebied. Stevig, warm schoeisel en crampons worden voor jou voorzien zodat je comfortabel en veilig op het gladde ijs kan wandelen.  

 

Praktisch

  • Duur: 3 uur
  • Dagelijks mogelijk tussen 15 december en 30 maart
  • Vertrek om 09:30 of 13:00 - voorkeur door te geven bij reservatie
  • Vanaf 6 jaar

 

Prijs

Volwassene Kind (6-12 jaar)
€61 €32

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Winterse excursies en activiteiten in Canada'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!