Overslaan en naar de inhoud gaan

Finnair is één van de langst opererende luchtvaartmaatschappijen ter wereld. In de afgelopen jaren is Finnair uitgegroeid tot een belangrijke luchtvaartmaatschappij in het verkeer tussen Europa en Azië  met een  indrukwekkend netwerk in Japan en China. Helsinki ligt op de geografisch kortste route tussen Europa en Azië. Overstappen in Helsinki is een fluitje van een cent. Ook betekent vliegen via de kortste route in de moderne toestellen minder CO² uitstoot en minder brandstofverbruik. De Finnair-vloot, een van de modernste in Europa, bestaat uit meer dan 70 vliegtuigen, waarvan de meeste Airbus zijn. Finnair biedt een uitstekende service, kenmerkend voor de Noord-Europese gastvrijheid. Zo kan je bijvoorbeeld de gratis maaltijden op lange afstandsvluchten  online upgraden naar een nog hoger gastronomisch niveau.

Finnair vliegt 4x dagelijks tussen Brussel en Helsinki met uitstekende aansluitingen op hun binnenlands, regionaal en intercontinentaal netwerk.

We raden je een Allianz Assistance reisverzekering “Exclusive Flight Selection” aan om onvoorziene kosten te vermijden. Vanaf €72 voor reizen buiten Europa vertrek je goed voorbereid op reis.