Overslaan en naar de inhoud gaan

Cathay Pacfic Airways is één van de nieuwe sterren op Brussels Airport. Deze door Skytrax meermaals bekroonde maatschappij vliegt 4x per week non-stop tussen Brussel en Hong Kong. Deze uiterst comfortabele vluchten worden uitgevoerd met een splinternieuwe Airbus A350-900, een toonbeeld van duurzaamheid. Dat is ruim 11u genieten van Aziatische gastvrijheid in Business, Premium Economy of Economy Class.

Vanuit de hub in Hong Kong biedt Cathay Pacific Airways een brede waaier van bestemmingen aan in Azië en Oceanië.  In samenwerking met dochtermaatschappij Cathay Dragon hebben ze een zeer uitgebreid netwerk in China . De meeste tarieven laten een gratis stopover van enkele dagen toe, ideaal om de stad te verkennen.

Bovenop de vluchten uit Brussel heeft Cathay Pacific Airways  ook dagelijkse vertrekken uit Amsterdam en Parijs CDG. Deze tarieven zijn onderling combineerbaar.

Cathay Pacific Airways maakt deel uit van de One World Alliantie.

We raden je een Allianz Assistance reisverzekering “Exclusive Flight Selection” aan om onvoorziene kosten te vermijden. Vanaf €72 voor reizen buiten Europa vertrek je goed voorbereid op reis.

  De beste vluchtprijzen naar deze bestemming vind je in onze boekingstool.