Overslaan en naar de inhoud gaan
! Na een internationale vlucht is minstens één hotelovernachting verplicht vooraleer je je camper kan ophalen. Eindigt je Roadtrip met een hotelverblijf in een stad, lever dan je camper in op de eerste dag van het stadsbezoek. Zo moet je deze taak niet meer afhandelen op de dag van je terugvlucht en kan je zorgeloos de stad bezoeken.
TIP: Steden als San Francisco, New York, Vancouver en Montreal zijn minder geschikt voor de camper. Wil je graag één van deze steden bezoeken? Kies deze dan als het start- of eindpunt van je roadtrip. In dat geval is het niet nodig om met je camper rond te rijden in de stad en kan je comfortabel overnachten in een centraal gelegen hotel.
Type camper van Cruise Canada | Cruise America verplicht
Joker-reiskantoor dat je aanvraag opvolgt verplicht
Het Joker-reiskantoor zal je reservatie opvolgen en is je aanspreekpunt (via mail, telefoon of in het kantoor) voor verdere vragen over je reis.
Via de Joker-nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte van ons aanbod, reisvoorstellingen, promoties en wedstrijden. Reistips over duurzaam en avontuurlijk reizen krijg je er gratis bovenop!
! De hoofdchauffeur moet een kredietkaart op de eigen naam hebben.
Geslacht* verplicht
* Momenteel kunnen we bij het geslacht enkel M en V als opties aanbieden. Als reisagent moeten we namelijk bij het boeken van o.a. vervoersmiddelen, logementen, etc. per klant het officieel geregistreerde geslacht doorgeven. Dat is voorlopig beperkt tot het binaire M/V. Geven we dit niet (correct) door, dan kan dat later tijdens de reis problemen geven.
dd/mm/jjjj