Overslaan en naar de inhoud gaan

G Adventures is onze avontuurlijke partner uit Toronto. Sinds 1990 organiseren ze net als Joker avontuurlijke reizen in kleine groep. De reizen van G Adventures boek je best in je Joker-reiskantoor. Wij regelen dan ook bijbehorende vliegtickets, verzekeringen, extra overnachtingen en dergelijke voor je. 

G Adventures in het kort

 • Avontuurlijke reizen in kleine groep met reizigers van verschillende nationaliteiten
 • Verschillende comfortniveau’s en aparte trips voor 18-to-thirtysomethings
 • Engelstalige begeleiding door lokale reisbegeleiders
 • Je transport naar de bestemming is nooit inbegrepen, je ontmoet je medereizigers op je bestemming

Voordelen van G Adventures

 • Zeer ruim aanbod aan reisbestemmingen en reisroutes
 • Zeer ruime keuze aan afreisdata het hele jaar door
 • Alle reizen hebben een gagarandeerd vertrek
 • Omdat je je vliegticket apart boekt kan je vroeger afreizen, langer blijven of verschillende reizen combineren.

Welke types avontuurlijke groepsreizen biedt G Adventures aan?

Classic

De sweet spot tussen zelf backpacken en een groepsreis. Je combineert het gemak van reizen in groep met de flexibiliteit om zelf dingen te doen. Een Classic-reis combineert de highlights van je bestemming met activiteiten waarvan je nooit dacht dat je ze zou beleven, allemaal geregeld door een lokale reisexpert.

18-to-thirtysomethings

18-to-thirtysomethings zijn betaalbare avonturen voor reizigers tussen 18 en 39 jaar. Je slaapt in betaalbare accomodaties, neemt geregeld de bus of trein en er zijn minder maaltijden en activiteiten standaard inbegrepen. Zo hou je zelf je budget onder controle en maak je toch de reis van je leven!

Active

Tijdens de Active reizen draait alles rond actie. Wandelen, fietsen, klimmen,... Op deze tours ontdek je je bestemming met de klemtoon op actie en sport.

National Geographic Journeys

National Geographic Journeys zijn de meest luxueuze formule bij G Adventures. Je reist met privévervoer en neemt ook binnenvluchten, om zo het maximum uit je reis te halen. Om dezelfde reden zijn er veel activiteiten en maaltijden in goede restaurants inbegrepen in de prijs. Overnachten doe je in kwaliteitsvolle hotels met elk hun unieke karakter.

Donna en Peter
De reis was perfect samengesteld, we kregen veel vrijheid om ons eigen ding te doen. Het overtrof al onze verwachtingen en we hebben de bestemming echt kunnen ervaren. De mensen die we hebben ontmoet. De manier waarop we reisden. De plekken waar we hebben overnacht. Het was een fantastisch avontuur.

Meer reisformules

Local Living

Ga undercover op prachtige locaties en ontdek het lokale leven van binnenuit. Maak van een Toscaanse boerderij, een lodge in IJsland of een hut in het Amazonewoud je tijdelijke thuisbasis. Lees meer over Local Living. 

Family

Reis in groep met andere families, voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. De reizen zijn aangepast aan kinderen, en de bestemming verkennen samen met andere kleine ontdekkingsreizigers maakt de ervaring nog specialer. Lees meer over Family. 

Marine

Zie je bestemming vanop een boot. Denk aan zeiltours langs de Griekse eilanden of een riviercruise op de Mekong met een typische lokale boot. Ook G Adventures’ boottrips naar de Galapagos eilanden zijn een topper. Lees meer over Marine. 

Rail

Stap aan boord en ontdek de wereld vanuit je wagon. De G Adventures treinreizen volgen de mooiste treinroutes ter wereld, zo je – in tegenstelling tot vanuit het vliegtuig – optimaal kan genieten van alle fantastische landschappen. Lees meer over Rail. 

Private Groups

Heb je zelf een groep reizigers met wie je een G Adventures trip wil maken? Dan kan je een afreisdatum reserveren voor jouw groep. Uiteraard kan je ook de trips aanpassen volgens jullie wensen. Lees meer over Private Groups

G Adventures en duurzaamheid

Bij Joker dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel, en bij onze partners is dat niet anders. G Adventures heeft zijn eigen Planeterra Foundation. Hiermee steunen ze tal van lokale projecten wereldwijd die ten goede komen aan de gemeenschap.

Waarom je G Adventures tour boeken bij Joker?

Je Joker-reisexpert is je aanspreekpunt voor alle vragen over reizen met G Adventures. Bovendien heeft je G Adventures tour boeken in een Joker-reiskantoor heel wat voordelen. 

 • We regelen ook je vliegticket voor jou. Wie een reis en een vliegticket samen boekt, heeft vaak recht op goedkopere vliegtarieven die je niet online kan vinden. 
 • We zorgen voor een aangepaste reisverzekering, eventuele extra overnachtingen, transfers of zelfs een vervolg op je reis!
 • Je hebt steeds een aanspreekpunt bij onverwachte gebeurtenissen. 
Empty