Overslaan en naar de inhoud gaan

Ervaren wereldreizigers, bergwandelaars, backpackers en survival-adepten leerden het met vallen en opstaan, maar met de Outdoorschool kan één weekend volstaan om je stap-, trekking- en survivaltechnieken reisklaar te maken. 

Als reisvoorbereiding of just for fun

Je weet ongetwijfeld wel hoe je een bergpas neemt (op karakter!) maar hoe doe je dat efficiënt zodat je misschien nog energie over hebt om een deftig potje te koken? Zo'n kaart en kompas, wat deden we daar ook alweer mee? En wist je dat ook jíj dat kan gebruiken? In een rugzak moet niet alleen je hele hebben en houden kunnen, liefst is hij ook nog eens slim ingepakt: dat maakt elke kilometer een groot verschil. Je wéét dat ergens wel, maar hoe begin je eraan?

Je leert het allemaal bij de Outdoorschool, in het midden van de natuur in België of Frankrijk. Een ervaren team legt je de technieken uit en húp, je staat meteen een stuk steviger in je wandelschoenen. Of je je nu wil voorbereiden op een (hutten)tocht in de bergen of just for fun wil gaan survivallen in het bos: iedereen leert het onder begeleiding van de experts van de Outdoorschool!