Skip to main content

Vind je een vlucht niet via onze zoekmachine voor vliegtickets? Stel je vraag via het vluchtenaanvraagformulier. We komen zo snel mogelijk bij je terug met een voorstel.

Reizen met Joker, dat is

  • méér beleven, durven en doen
  • op een duurzame manier
  • met een reisexpert die je reis ter harte neemt
  • om via onze contacten thuis te komen in de wereld
  • en als een betere versie van jezelf terug te keren

Our travel highlights

noorderlicht_Harriniva

De tofste vakanties in de sneeuw

Tijdens onze authentieke sneeuwreizen word je één met de witte wildernis om je heen. Ga voor alternatieve winteractiviteiten zoals een hondensledetocht waarbij je je eigen span sledehonden bestuurt, een tocht per sneeuwscooter of rendierslede, en sluit af in de sauna. Met wat geluk kan je het fascinerende noorderlicht bewonderen! In groep of met je eigen reisgezelschap.

roadtrip

Roadtrips Canada en USA

In de USA en Canada bieden we meer dan 30 verschillende Roadtrips aan, ook met camper of campervan. Reis op jouw tempo, met jouw favoriete gezelschap. Inbegrepen zijn jarenlange expertise, betrouwbare lokale contacten en een lijvige Roadbook, het draaiboek van jouw reis op maat.

groepsreizen

Joker Go-26

Met de Joker Jongerenreizen brengen we een bende gelijkgestemde reizigers tussen 18 en 26 of 24 tot 30 jaar samen voor het avontuur van je leven! Spannende activiteiten, originele vervoermiddelen, wonderlijke slaapplaatsen: daar kicken we op! We gaan geregeld off-the-beaten-track en dagen je uit om je grenzen eens stevig te verleggen.

Fietsvakanties

Fietsvakanties in Europa

Een land al trappend ontdekken zorgt voor een groter gevoel van vrijheid en een actieve beleving. Fiets dankzij onze individuele fietsvakanties van hoogtepunt naar hoogtepunt. Laat je onderweg verrassen door de schoonheid van het landschap. Gewone fiets of elektrisch, dicht bij huis of verder weg, korte uitstap of 10-daagse vakantie? In ons aanbod individuele fietsreizen in Europa is er voor elke soort fietser wel wat wils! 

Gezinsvakanties

Op vakantie met je gezin

Onze reisexperts weten als geen ander hoe een actieve gezinsvakantie met jonge kinderen of tieners eruit moet zien. Ja, ook avontuurlijke familievakanties met best kleine kinderen behoren tot de mogelijkheden, zélfs op verre bestemmingen. Duik samen met je kroost in ons aanbod, bekijk de foto’s en routes en ontdek zo samen wat wij ouders én kids op reis kunnen bieden! 

begeleide rondreis tanzania

Rondreizen

Met onze kant-en-klare rondreizen zit je altijd goed. Jij en je vrienden/partner/gezin moeten alleen de koffers inpakken en genieten. Alle programma's kunnen aangepast worden volgens jouw wensen, zonder meerkost voor de uitwerking!

Interhome copyright vakantiehuis huren

Je ideale vakantiehuis huren

Bij Joker huur je je vakantiewoning met een gerust hart: de huisjes zijn met zorg geselecteerd en worden regelmatig streng gecontroleerd. Ze liggen bovendien op de prachtigste plekken! Heb je zin in een huisje aan zee, een gezellige stek in de Ardennen, een vakantiehuis met zwembad in het zuiden of een citytrip in een appartement: kies zelf uit duizenden vakantiewoningen in 32 landen!

wandelreizen soomsee

Wandelvakanties in Europa

Zin om je voeten te strekken in de mooiste wandelgebieden van België, Europese bossen en bergen of is het altijd al je droom geweest om een legendarische route af te stappen? Onze individuele wandelreizen zijn er voor iedereen die graag wandelt en er even of wat langer tussenuit wilt. Je kan deze reis boeken met een groepje vrienden, je partner of je gezin. Wij stippelen de beste route voor je uit en regelen de overnachtingen en bagagevervoer. Alle wandelniveaus!

Onze reizigers op Instagram

Hier vind je de leukste foto's van onze reizigers! Jouw posts ook zien schitteren op onze homepage? Deel je foto's openbaar op Instagram en tag ons met @jokerreizen.

Empty