Overslaan en naar de inhoud gaan

Zelfstandige overnemers gezocht voor ViaVia Valparaiso, Chili

Droom je van een eigen zaak in Zuid-Amerika?

Wil jij investeren en je eigen zaak runnen in een historische stad in het buitenland?

We zijn op zoek naar zelfstandige eigenaars voor de overname van ViaVia Valparaíso, Chili.

ViaVia Valparaiso is één van de 16 ViaVia Travellers Cafés. Het is een goed draaiend café, restaurant en hotel met een toeristische toplocatie op de door UNESCO beschermde site van Cerro Alegre, in de havenstad Valparaiso, een 100-tal kilometer ten noordwesten van Santiago de Chile.

Deze mundiale keten van reiscafé’s is in 1995 ontstaan uit het sociaal ondernemerschap van de Belgische touroperator Joker Toerisme en vormt een netwerk van ontmoetingsplaatsen voor wereldreizigers én lokale bevolking!

De huidige uitbaters Ewoud en Wilson zijn op zoek naar een stel nieuwe en enthousiaste uitbaters die er meteen in willen vliegen.

Ideaal zou zijn een duo met feeling voor België of Europa én Chili, met ervaring in de horeca, uiteraard goede kennis van Spaans en Nederlands of Frans, dat zich kan inschrijven in de filosofie van het sociaal ondernemerschap van het netwerk.

Heb je interesse en wil je meer info ?

Contacteer Ewoud Desmet (ewouddesmet78@gmail.com, +32 492 79 13 22) momenteel in België of Pauline Evers (project manager ViaVia info@viavia.world)