Overslaan en naar de inhoud gaan

We kregen heel wat leuke inzendingen voor onze fotowedstrijd voor groepsfoto's. Het doel: reislustige beelden schieten die '100% Joker, 200% groep' uitstralen. En of onze drie winnaars van 2016 daar in geslaagd zijn!

1. Kelly Huygens - Sri Lanka

Een mooi belichte foto van een prachtige groep reizigers. 'Prachtig' vooral door het groepsgevoel en de vriendschap die uit de foto spreekt. Geen individuen die naast elkaar poseren, maar een hechte groep die samen al wat grenzen verlegd heeft en dat nog zal doen. Allemaal samen genietend van het uitzicht vanop de theeplantages over het landschap en het water. Wij wilden al onmiddellijk meereizen naar Sri Lanka!

2. Jeroen Van Soom - Colombia

De jury was helemaal overweldigd door de pure actie en adrenaline die uit dit beeld spreekt. Raften, een activiteit die we op heel wat reizen doen, is echt een fantastisch avontuur, en deze foto vat het gevoel helemaal. Een originele hoek en op het juiste moment afgedrukt: alsof we er zelf een beetje mogen bij zijn!

3. Elise Vervisch - India

Humor en een leuk standpunt, wij waren meteen fan! De titel van deze foto luidde: 'begeleidster redden in de woestijn'. Een fijn groepsgevoel, grappige insteek en last but not least een groep met veel respect voor de bestemming dat uit de kledij spreekt. Leuk!

Bedankt aan iedereen die deelnam aan onze groepsfotowedstrijd. Het was niet eenvoudig kiezen, want heel wat andere foto's wisten de jury ook wel te verleiden. Een moeilijke keuze! De nieuwe wedstrijden kan je vanaf februari hier vinden. 

Zelf op reis naar Sri Lanka, Colombia of India?