Overslaan en naar de inhoud gaan

Elk jaar migreren de Pacific Humpback Wahles van Alaska naar de kustwateren bij Maui. Aan boord van deze ruime catamarans is de beste manier om deze vriendelijke reuzen en het omliggende prachtige landschap van (West) Maui te ervaren. Aan boord is een ervaren natuuronderzoeker die je meer zal leren over de natuur en het onderwaterleven. Ook is het aan boord mogelijk om live naar de walvissongs te luisteren. Vergeet je camera dus zeker niet!

 

Praktisch

  • Duur: +/- 2 a 3u
  • Dagelijks mogelijk van 15 december tot 15 april
  • Verschillende vertrekken mogelijk (afhankelijk van dag)
  • Minimum leeftijd: 3 jaar
  • Ontbijt, snacks en tropische drankjes

 

Prijs

Volwassene Kind (3-12 jaar)
€ 87 € 58

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Hawaii'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!