Overslaan en naar de inhoud gaan

Vanuit Homer is de watertaxi de gemakkelijkste manier om in het Kachemak Bay State Park te geraken. Deze taxi brengt je naar de Halibut Cove Lagoon, een ‘hidden gem’ in Alaska. De wateren hier zijn kalm en vormen de perfecte plek voor de beginnende peddelaar. Als je geluk hebt kan je een glimp opvangen van zeehonden, bruinvissen, zeeotters en/of landotters. Ook starten hier verschillende wandelingen.

 

Praktisch

  • Duur: volledige dag
  • Dagelijks mogelijk van +/- 1 mei tot 30 september
  • Spreek zeker op voorhand af wanneer en waar je opnieuw opgepikt wil worden!

 

Prijs

Volwassene  
€ 103  

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Alaska'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!