Overslaan en naar de inhoud gaan

Op reis met onze buitenlandse partners

Naast de eigen Nederlandstalige reizen biedt Joker ook de reizen aan van buitenlandse touroperators. Op deze avontuurlijke groepsreizen gelden tijdens de Joker Vroegboekactie interessante kortingen.

Het grote voordeel van deze reizen is dat er enorm veel vertrekdata en bestemmingen zijn. Bij deze reizen sluit je aan bij een internationaal reisgezelschap en de voertaal is Engels. Je vliegticket is niet inbegrepen, zodat je indien gewenst nog wat langer ter plaatse kan blijven. We regelen graag de vluchten die het beste bij je reisplannen passen, tijdens onze vroegboekactie aan de allerscherpste prijzen! 

Hieronder vind je een handig overzicht van alle kortingen en voorwaarden. 

 

Waarom is het voordeliger deze reizen bij Joker te boeken?

Op de meeste van bovenstaande kortingen heb je enkel recht als je via Joker boekt. Bovendien krijg je er nog een aantal voordelen bovenop. Zo zoeken wij voor jou niet alleen een passend vluchtenschema, we kunnen ook nog een extra overnachting bijboeken, je de meest gepaste en goedkoopste reisverzekering voorstellen, je advies geven i.v.m. de nodige reisdocumenten enz.

Bovenop biedt boeken bij Joker bijkomende zekerheid. Mocht de door jou gekozen internationale touroperator in de problemen komen, dan kan je van de waarborg van een Belgische reisorganisatie genieten en kan het Belgische garantiefonds je juridisch bijstaan.

Algemene voorwaarden

  • Enkel geldig bij boeking via je Joker-reisexpert. 
  • De korting is op de prijzen zoals ze vermeld staan op de website van elke touroperator.
  • De korting is enkel geldig voor nieuwe, vaste boekingen in de aangegeven boekingsperiode.
  • Niet cumuleerbaar met andere kortingen.
  • Geen korting op extra diensten (overnachtingen, my own room, transfers, ...) trip kitties en extensies.
  • De korting wordt enkel toegepast op het landarrangement en niet op vliegtickets, reisverzekeringen, extra services enz.
  • De verkoopsvoorwaarden van Joker en de touroperator zijn van toepassing.