Overslaan en naar de inhoud gaan

Ga mee met ons op avontuur door het nieuwe en dramatische landschap van Hawaii Volcanoes National Park. Zie hoe de historisch grote ineenstorting van de Halemaumau Crater de Kilauea Volcano voor altijd heeft veranderd.

Daarna wagen we ons op privéland om de Kauhi Cavern te verkennen, een lavabuis met 10 meter hoge plafonds. Deze grot heeft veel unieke en opmerkelijke kenmerken, waaronder de uitgestrekte kamers, heldere ‘gouden’ muren en een "omgekeerd" bos van wortels dat aan het plafond van de grot hangt.

 

Praktisch

  • Duur: +/- 12u (afhankelijk van je hotel pick-up)
  • Dagelijks mogelijk
  • Vertrek rond 06u50
  • Grootte groep: maximum 10 personen

 

Prijs

Volwassene Kind (8-12 jaar)
€ 314 € 285

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Hawaii'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!