Overslaan en naar de inhoud gaan

De reisverzekeringen van VAB zijn geschikt voor individuele reizigers die bijvoorbeeld vliegtickets, individuele rondreizen, selfdrives enz. boeken of reizigers die deelnemen aan een reis van onze partners ( Intrepid, G Adventures, Exodus,enz.). Voor Joker-groepsreizigers is er een aparte verzekering. 

We kunnen het niet genoeg herhalen: goed verzekerd op reis gaan is een noodzaak! In samenwerking met VAB biedt Joker je diverse formules aan:

Tijdelijke Reisverzekeringen

Annulatieverzekering: terugbetaling van de betaalde reissom als je annuleert omwille van een verzekerde reden

Reisbijstand: o.a. betaling van medische kosten (tot 1 miljoen euro) en repatriëring

Reisbijstand met bagage:  hetzelfde als de reisbijstand maar uitgebreid met een dekking voor bagage tot 1250 euro

Vakantiepakket met bagage: een totaalpakket met annulering, reisbijstand en bagagedekking

 

Jaarverzekeringen

Een jaarverzekering is altijd voordeliger als je meer dan 1 reis per jaar boekt. De verzekering is dus geldig voor alle reizen die je maakt tijdens de duurtijd van je jaarpolis.

Maar ook als je maar één reis boekt, kan een jaarverzekering voordeliger zijn. Consulteer hiervoor je Joker-reiskantoor.

Er zijn 5 formules:

Annulatieverzekering: verzekering tegen annulering, wijziging of onderbreking van reizen

Reisbijstand: o.a. medische kosten (tot 1 miljoen euro) en repatriëring

Bijstandspakket: reisbijstand + pechbijstand voor 1 voertuig in Europa

Vakantiepakket: reisbijstand + annulering

Multipakket: totaalpakket met reisbijstand, annulering, bagageverzekering, pechbijstand voor 1 voertuig in Europa en fietsbijstand in de Benelux

 

Wanneer een polis afsluiten?

Een verzekering sluit je ten laatste bij de boeking van de reis af. Je Joker-reiskantoor helpt je graag verder voor bijkomende informatie over deze formules.

Wat bij een schadegeval of annulatie?

We krijgen regelmatig vragen over wat je moet doen bij een schadegeval in het buitenland. Neem ook altijd je polis bij de hand voor de specifieke bepalingen. Je kan hierboven doorklikken naar de juiste polis. 

Advies nodig?

Graag advies over welke reisverzekering het meest geschikt is voor jou? Of wil je een verzekering afsluiten? Contacteer een Joker-reiskantoor!