Overslaan en naar de inhoud gaan

Uji wandeltour met theeceremonie in Byodoin

Rond 8u30 vertrek je, samen met een gids en in internationaal gezelschap, naar Uji, een klein stadje gelegen tussen Kyoto en Nara. Eerste stop is Ujibashi, de brug over de Uji-rivier. Deze zeer gekende brug verscheen al in verschillende kunstwerken en literatuur. Volgende halte: Nakanoshima Park. Dat is de verzamelnaam van Tonoshima en Tachibanajima. Vervolgens bezoek je de indrukwekkende Byodoin Tempel. Zijn Phoenix Hall is binnenin enorm kleurrijk met tal van prachtige schilderingen. De mooie buitenkant vind je ook op de achterkant van het muntstuk 10 yen.

Na het verkennen van de tempelgronden is het tijd om de specialiteit van Uji wat beter te leren kennen: groene thee. Tijdens een theeceremonie in de tempel leer je meer over de lokale thee, het proces en hoe de thee gezet wordt. Uiteraard hoort hier ook een proevertje bij! Rond 12u00 keer je met de trein terug naar Kyoto.

Prijs

€92 per persoon

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Japan'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!