Overslaan en naar de inhoud gaan

Het Rockefeller Center, One World Trade Center en het Empire State Building zijn drie van de beroemdste wolkenkrabbers van New York. Het zicht vanop de bovenste verdiepingen van deze torens is fenomenaal. Durvers kunnen zich wagen aan het platform van 'The Edge'.

1. Top of the Rocks (Rockefeller Center)

2. Empire State Building

3. One World Observatory

4. The Edge

Top of the Rock - Rockefeller Center

Top of the Rock is het observatieplatform van de bekende de Art Deco-wolkenkrabber 30 Rockefeller Plaza. De bovenste dekken zijn 260 meter boven straatniveau. Het uitzicht omvat enkele van de meest prominente bezienswaardigheden van de stad, van het Chrysler Building en de Empire State Building tot de Brooklyn Bridge en van Central Park tot de Hudson en East Rivers. De uitzichten zijn het beste als de dag helder is. Kleed je aan voor het weer - de wind is sterker en het is altijd een beetje koeler op het Observatieplatform dan op straatniveau. Als je het te koud krijgt, duik je in een van de afgesloten kijkruimtes om op te warmen.

Prijzen

Volwassenen Kinderen (tot 12 jaar)
€ 35 € 30

Empire State Building

De nieuwe Empire State Building-ervaring geeft je toegang tot het legendarische monument van New York City, waar je 320 meter hoog de hoogte in gaat en kan genieten van een prachtig 360° uitzicht. Daarnaast word je ook meegenomen op een ervaringsreis door de verhalen van het gebouw, de site in de jaren 1920, de constructie en openingsdag, Modern Marvel, Otis Elevators, de King Kong hype en tentoonstellingen van beroemdheden! Deze interactieve en meeslepende exposities zijn allemaal inbegrepen in het algemene toegangsbewijs.

Details

  • Duur: +/- 1.5h
  • Dagelijks open van 08u00 tot 14u00

Prijzen

Volwassene Kind (6-12 jaar) Kind (0-5 jaar)
€ 34 - € 41 € 30 - € 34 gratis

* prijzen afhankelijk van periode

One World Observatory

In minder dan zestig seconden klim je naar de top van het hoogste gebouw op het westelijk halfrond, van daar kijk je verder dan de horizon en voel je de onoverwinnelijke geest van de stad. Door de zuidelijke ligging van dit gebouw beleef je skyline uit een heel ander perspectief.

Inbegrepen 

• toegang tot alle drie de verdiepingen van One World Observatory (niveaus 100, 101, 102)
• aankomst via de Sky Pod-liften, bij de snelste ter wereld
• een spannende filmpresentatie in het SEE FOREVER-theater

Details

  • Dagelijks uitgezonderd 4 juli en 11 september
  • Van 09u00 tot 21u00, laatste vertrek 20u15
  • Bij boeking dient gewenste tijd doorgegeven te worden. Zorg dat je minstens 15 minuten voor je aangegeven toegangstijd aankomt. Vanwege de vraag kunnen tickets niet worden gebruikt buiten de door jou geselecteerde tijd en datum.

Prijzen 

Volwassene Kind (6 - 13 jaar) Kind (0 - 5 jaar)
€ 40 € 33 € 0

The Edge

The Edge is een observatieplatform met een uniek ontwerp, gelegen aan The High Line en de Vessel. Het hangt in de lucht, waardoor je het gevoel hebt in de lucht te zweven met 360° uitzicht. Kijk 100 verdiepingen naar beneden vanaf de glazen vloer.

Details

  • Dagelijks uitgezonderd 4 juli, 11 september, 24 en 31 december
  • Van 08u00 tot 12u00

Prijzen

Volwassene Kind (6-12 jaar) Kind (0-5 jaar)
€ 44 € 36 gratis

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in New York City' of 'Excursies en activiteiten in Oost-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen