Overslaan en naar de inhoud gaan

Tsukiji Fish Market met sushi workshop

Tussen 08u30 en 08u40 sluit je op het meeting point aan bij een internationale groep. Samen met een gids ga je, met het openbaar vervoer, naar de Tsukiji Outer Fish Market, de grootste markt van Japan.

De Tsukiji Outer Fish Market is van s' morgens vroeg een zeer levendige plek. Veel restaurantmedewerkers trekken al zeer vroeg naar daar om de ingrediënten voor die dag aan te kopen. Je vindt er verschillende shops met hun eigen specialiteit, van vis en eieren tot zeewier, gedroogde bonito en allerlei andere delicatessen.

Na het bezoek waag je je aan een ware Japanse kunst: het maken van sushi. Een sushichef leert je de kneepjes van het vak: je leert zelf om heerlijke nigiri-sushi te maken, met seizoensingrediënten. Tijdens de lunch kan je genieten van je eigen creaties. En je neemt heel wat heerlijke kennis mee naar huis.

Prijs

€144 per persoon

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Japan'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!