Overslaan en naar de inhoud gaan

Tsukiji Fish Market met sushi workshop

Tussen 08u30 en 08u40 sluit je op het meeting point aan bij een internationale groep. Samen met een gids ga je, met het openbaar vervoer, naar de Tsukiji Outer Fish Market, de grootste markt van Japan.

De Tsukiji Outer Fish Market is van s' morgens vroeg een zeer levendige plek. Veel restaurantmedewerkers trekken al zeer vroeg naar daar om de ingrediënten voor die dag aan te kopen. Je vindt er verschillende shops met hun eigen specialiteit, van vis en eieren tot zeewier, gedroogde bonito en allerlei andere delicatessen.

Na het bezoek waag je je aan een ware Japanse kunst: het maken van sushi. Een sushichef leert je de kneepjes van het vak: je leert zelf om heerlijke nigiri-sushi te maken, met seizoensingrediënten. Tijdens de lunch kan je genieten van je eigen creaties. En je neemt heel wat heerlijke kennis mee naar huis.

Prijs

€144 per persoon

Meer Japan?

Krijg je maar niet genoeg van everything Japan? Bekijk dan zeker ook onze individuele programma's. Meer excursies en activiteiten vind je op de overzichtspagina 'Excursies en activiteiten in Japan'.