Overslaan en naar de inhoud gaan

Een boottocht naar de twee wereldberoemde en meest symbolische eilanden van de VS. Op Liberty Island sta je aan de voet van het meest symbolische beeld van de Verenigde Staten, het Vrijheidsbeeld, een fantastisch zicht op Manhattan krijg je er gratis bij. Op Ellis Island bezoek je het Immigrations Museum, waar het verhaal wordt verteld van 12 miljoen immigranten die de VS zijn binnengekomen.

Details

  • Dagelijks, uren afhankelijk van periode
  • Ferry ticket met priority boarding toegang
  • Ellis Island : toegang tot het museum is inbegrepen
  • Liberty Island : toegang tot het eiland is inbegrepen, toegang tot de voet of de kroon niet inbegrepen

Prijzen

Volwassene Kind (4-12 jaar) Kind (0-3 jaar)
25 12 gratis

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in New York City' of 'Excursies en activiteiten in Oost-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen