Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn overweldigende natuur, gezellige steden, en sensationele activiteiten. Dit alles zorgt ervoor dat Nieuw-Zeeland een droombestemming is voor velen. Wie wil er nu niet op verkenning in het land van The Lord of the Rings?  

Ontdek dit veelzijdige land met z'n twee, met vrienden of met je kinderen. Onze individuele roadtrips zitten vol met onmisbare hoogtepunten, verborgen parels en leuke activiteiten en kunnen op elk moment aangepast worden aan jouw wensen. 

We bieden roadtrips aan op het Noordereiland, het Zuiderland en een combinatie van beiden. 

Het Noordereiland

Wat het Noordereiland zo de moeite maakt zijn de kleinere afstanden, de relaxmogelijkheden en het grote verschil in landschappen. De ene dag bevind je je in het subtropische noorden met mooie baaien en dolfijnen en de andere dag zit je in een Hobbit-landschap of in de glooiende wijngebieden van Napier en het hippe Wellington.

Kies voor een kortere reis van 10 dagen met vooral de hoogtepunten of een reis van twee weken voor een complete onderdompeling! 

Het Zuidereiland

Op het Zuidereiland rijd je soms een halve dag zonder iemand tegen te komen. Het ultieme gevoel van vrijheid! De afstanden op dit eiland zijn langer dan op het Noordereiland.

Geniet van heerlijke stranden, indrukwekkende gletsjers en fjorden, beklim de hoogste berg van Nieuw-Zeeland en ga walvissen spotten. 

Voor een route langs de vele hoogtepunten op het Zuidereiland heb je minimaal zo’n 15 dagen nodig, inclusief vluchten. Dan heb je wel een stevig reistempo. Meer tijd op het Zuidereiland is aan te raden als je het eiland helemaal wilt verkennen en een rustiger tempo verkiest.

Combinatie Noord en Zuid

Als je Nieuw-Zeeland volledig wilt verkennen zijn deze routes, een combinatie van het Noordereiland en Zuidereiland, ideaal voor jou. We raden een route van 3 weken (enkel de hoogtepunten) tot 4 weken aan. Als je een maand de tijd hebt, kan reizen aan een rustiger tempo en nog meer plaatsen verkennen.

Offerte aanvragen

Deze kant-en-klare reizen  zijn minutieus uitgewerkt door onze bestemmingsexperten. Ze houden rekening met de afstanden die je moet afleggen en voorzien voldoende tijd om écht te genieten van de schoonheid onderweg. 

Onze reisexperts in de Joker-reiskantoren helpen je graag verder met persoonlijk advies en stippelen samen met onze bestemmingsexperten jouw droomreis uit op basis van deze programma's. Maak je keuze uit bovenstaande programma's en vraag je offerte aan op de pagina van je reis (klik op "reis aanvragen" rechtsboven) of via onze Joker-reiskantoren.