Overslaan en naar de inhoud gaan

Reisadvies corona

Zo helpen we jou verder

We begrijpen dat je bekommerd bent over je reisplannen. Wees gerust: wij zijn dat ook en dromen nog steeds met je mee over mooie reizen. Daarom volgen we de situatie stap per stap voor je op en we nemen persoonlijk contact met je als er iets wijzigt aan de situatie. Hiervoor rekenen we op jouw geduld.

Omwille van de uitzonderlijke situatie zijn we genoodzaakt om prioriteit te geven aan reizigers die gepland hadden om de eerstvolgende weken te vertrekken. Dit betekent dat we een beslissing nemen tot 4 weken vóór vertrek. Hiervoor kijken we naar heel wat parameters: Belgische overheid, lokale overheden, luchtvaartmaatschappijen, lokale partners, etc. 

Aangezien heel wat luchtvaartmaatschappijen vluchten geschrapt hebben of gestopt zijn met vliegen is het zeer moeilijk om nog een geschikte vlucht te vinden voor reizigers in het buitenland. De Belgische overheid buigt zich nu over het organiseren van repatriëringsvluchten. Daarom een warme oproep aan alle Belgen in het buitenland om zich aan te melden op travellersonline.diplomatie.be. De consulaire diensten volgen alle geregistreerden op.

 

Vertrek op een later tijdstip?

Reizigers die op een later tijdstip vertrekken worden door ons gecontacteerd op het moment dat dit aan de orde is. Niemand hoeft zich dus zorgen te maken. Wij contacteren jou wanneer het nodig is.

Wij werken zonder oponthoud verder achter gesloten deuren. We blijven bereikbaar per e-mail en telefoon voor al je vragen maar ook om nieuwe reisplannen te bespreken.

Nuttige links om je als reiziger te informeren over het coronavirus

Misschien is dit ook interessant voor jou?