Overslaan en naar de inhoud gaan

Heb je vragen over reizen naar Peru met G Adventures? Omcirkel dan 22 en 23 juni in je agenda, want dan komt een lokale reisbegeleider van G Adventures in Peru naar onze reiskantoren!

Stel je vragen aan reisbegeleider Juber

Je kan Juber ontmoeten:

  • In het Joker-reiskantoor in Antwerpen op 22 juni van 14 tot 18 uur
  • In het Joker-reiskantoor in Gent op 23 juni van 10 tot 14 uur

Inschrijven is niet nodig, iedereen is welkom!

Wie is Juber?

Juber is CEO bij onze internationale partner G Adventures. De grote baas is hij echter niet, want CEO staat voor Chief Experience Officer, reisbegeleider met andere woorden. Juber komt uit Puno, Peru, waar hij toerisme studeerde en als gids aan de slag ging. Sinds 2005 werkt hij voor G Adventures, eerst als lokale gids in de omgeving van het Titicacameer en later als CEO voor rondreizen in Peru en andere delen van Zuid-Amerika.

Wat is reizen met G Adventures?

Onze Canadese partner G Adventures organiseert avontuurlijke reizen in internationale groep, met Engels als voertaal. Net als Joker reis je met G Adventures in kleine groep en op een duurzame manier. Je kan kiezen uit verschillende thema’s zoals YOLO (voor 18 -39 jaar), Classic, Active (veel sport), Marine (per boot), National Geographic Journeys (meer comfort) en nog veel meer.

Wie wil reizen in internationale groep met G Adventures kan kiezen uit een gigantisch aanbod aan reisroutes en afreisdata. Zo zijn er maar liefst 60 trips die je (deels) doorheen Peru leiden! Je ontmoet je medereizigers ter plaatse, dus je vliegticket is nooit inbegrepen. Onze experts in de Joker-reiskantoren helpen je graag met het zoeken naar een scherp geprijsd ticket dat zo goed mogelijk aansluit op je trip. Of net niet natuurlijk, want wie wil kan gerust na de reis nog wat langer ter plaatse blijven en zelf rondreizen!