Overslaan en naar de inhoud gaan

Joker was in 2018 één van de 6 Belgische SDG Voices, oftewel ambassadeur van de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN. Daarom organiseerden we onder andere een fotowedstrijd via Instagram. Met #mySDGspot kon je foto's insturen van duurzame momenten, acties, projecten of ervaringen tijdens jouw trip, al dan niet met Joker. Alle inzendingen kan je bekijken in onze Sustainable Travellers Hall of Fame. De 17 beste foto's en verhalen wonnen één van onze mooie prijzen. En waarom 17 winnaars? Omdat er 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Development Goals) zijn!  

De winnaars werden gekozen op basis van hun foto, maar vooral ook het verhaal bij de foto en hun originaliteit. Ze tonen ons dat duurzaam reizen vaak helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn!

Joker-reiswaardebon van €1000: prijs 1 tot 4

Rugzak van duurzaam outdoormerk Vaude en WakaWaka solar charger: prijs 5 tot 13

Klik op de foto's om ze groter te bekijken en de tekst te lezen. 

Etentje in een Belgisch ViaVia Joker Reiscafé t.w.v. €100: prijs 14 tot 17

Klik op de foto's om ze groter te bekijken en de tekst te lezen. 

Prijsuitreiking op onze reisbeurs

De winnaars van de wedstrijd #mySDGspot werden uitgenodigd op de Landencocktail, de reisbeurs over groepsreizen van Joker op 2/12/2018. Daar kregen ze hun prijs overhandigd in het bijzijn van Stijn Elsen - CEO van Joker, Hannelore Akkermans -Project Manager Duurzaam Reizen bij ViaVia Tourism Academy en Greet Huybrechts - duurzaamheidscoördinator bij Joker. En achteraf kon er gevierd worden met bubbels op het dakterras met uitzicht over Mechelen! 

Misschien is dit ook interessant voor jou?