Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Zuidoost-Azië tot Centraal-Azië tot het Verre Oosten.. Het Aziatische continent is zo veelzijdig en divers dat het moeilijk samen te vatten is in één zin. Daarom is een gesprek met een Azië-expert handig om je op weg te helpen met je reiskeuze. Op zondag 19 januari organiseert Joker voor de 2ᵉ keer de grootste Azië-reisbeurs in Vlaanderen. In ICC Gent verzamelen alle reisexperten samen om het bos door de Aziatische bomen te kunnen zien. 

We schotelen je negen redenen voor waarom een daguitstap naar het ICC Gent in jouw agenda moet staan.

  1. Japan of China? Welke eilanden van Indonesië kies ik het best? We weten het: the struggle is real! Je hoeft het dus niet allemaal zelf uit te zoeken, vraag het gewoon aan één van onze bereisde Azië-experten.
  2. Wanneer is het beste moment om naar Sri Lanka te reizen? Wanneer is het regenseizoen in Vietnam? Kan ik reizen naar Iran? Tijdens de reisvoorstellingen worden 18 Aziatische reisbestemmingen voorgesteld. Wat wordt het makkelijk om een keuze te maken!
  3. Of kom je liever alle do's and don'ts te weten over China? Dan vertelt auteur Philippe Ng je graag zijn persoonlijk reisverhaal.
  4. Wil je misschien voor de eerste keer naar Azië en ben je een groepsbeest? Dan is een groepsreis een mooie optie. De reisbegeleiders komen speciaal langs om alles over de groepsreizen naar Azië uit de doeken te doen. Stel hen dus al je vragen! 
  5. Herinner je je nog vaak de smakelijke curry's uit India of rijsttafels van Indonesië? Of dat tikkeltje extra pikant in je mond? Denk je vaak met heimwee terug aan dat kleine eetstalletje waar je de beste ramen at voor slechts enkele euro's? Gelukkig staan er tijdens de reisbeurs Azië lekkere ramen en Thaise wok op het menu. Of kom naar de voorstelling luisteren over de Food Tours van Intrepid Travel. 
  6. De Chinese Muur bewandelen, de Himalaya beklimmen of toch zonnebaden op een Thais strand? Ontdek hoe je jouw reis naar Azië het best kan plannen en welke activiteiten jou op het lijf geschreven zijn.
  7. Reizen met kinderen vraagt altijd wat meer voorbereiding, en in Azië zijn de mensen erg kindvriendelijk ingesteld. Onze reisexperten geven je graag wat meer inzicht en een praktische aanpak over gezinsreizen naar Azië. 
  8. Kom meer te weten over onze ViaVia-Cafés in Kathmandu (Nepal) en Yogyakarta (Indonesië): gezellige, relaxte plaatsen waar reizigers en locals bij een frisse pint of lokaal gerecht met elkaar in gesprek kunnen gaan. In de ViaVia Joker Reiscafés in het buitenland kan je ook overnachten en één- of meerdaagse excursies boeken. 
  9. Enkel op zoek naar vliegtickets? Kom dan kennismaken met luchtvaartmaatschappijen ANA, Cathay en THAI en ontdek al hun services. Wie weet win je zelfs een vliegticket! 

Zet dus 19/01 snel in je agenda. We verwachten je!

Misschien is dit ook interessant voor jou?