Overslaan en naar de inhoud gaan

Joker organiseert samen met verschillende reisorganisaties, luchtvaartmaatschappijen, toeristische diensten en ambassades de grootste Azië-reisbeurs in Vlaanderen. Van de onverwachte natuurpracht van Azerbeidzjan, de parelwitte stranden van Zuidoost-Azië, de georganiseerde chaos op de marktplaatsen in het Midden-Oosten, of de hipstercultuur in Japan en Zuid-Korea: Azië is een enorm veelzijdig continent dat je op oneindig veel manieren kan beleven. Het moeilijkste aan het plannen van een reis in Azië, is dan ook kiezen waar je eerst naartoe trekt. De nodige reisinspiratie en tips vind je alvast op de Reisbeurs Azië.

Wat kan je doen op de Reisbeurs Azië?

Praktische informatie

Zet je op aanwezig op ons Facebookevent en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes over de reisbeurs.

De reisbeurs over Azië is een initiatief van Joker en luchtvaartmaatschappijen ANA en THAI. Op de beurs zelf vind je meer dan tien verschillende organisaties die reizen aanbieden in Azië.

Wat kan je zoal beleven tijdens een reis in Azië?

Onze reizen naar Azië

Hier vind je een selectie van onze reizen naar Azië, in groep en met je eigen reisgezelschap. Dit is slechts het topje van de ijsberg: het aanbod aan reisroutes en bestemmingen van Joker en onze partners is immers veel groter! Vraag er zeker naar op de Reisbeurs Azië. Elke rondreis met je eigen gezelschap passen we bovendien graag aan jouw wensen aan!

Neem zeker ook een kijkje in het aanbod van de andere aanwezige Azië-specialisten.