Overslaan en naar de inhoud gaan

Rafting op de Rivière Rouge (8u)

Dit raftingavontuur stuurt je op een spannende rit over de Rouge River. Beoordeeld als één van de 10 beste rivieren van Noord-Amerika, biedt de Rouge enkele spannende en uitdagende versnellingen te midden een schitterende omgeving. Zowel de Harrington Canyon als de Seven Sisters geven je de optimale raftingervaring. Alles wat je nodig hebt om van dit avontuur te genieten is inbegrepen: helmen, peddels, reddingsvesten, een snack, volledig diner, een professionele gids en gebruik van alle faciliteiten!

Praktisch

De excursie vertrekt tussen 1 mei en 6 september dagelijks om 09u30 vanaf het meeting point. Er kan aan deze excursie worden deelgenomen vanaf 12 jaar. Deelnemers moeten goed kunnen zwemmen en in goede conditie zijn.

Prijzen

  Volwassene Kind (12-16 jaar)
Maandag t.e.m. vrijdag €102 €81
Zaterdag en zondag €111 €91

Familie-rafting op de Rivière Rouge (6u)

Dit familieraftingpakket is een exceptionele dag vol avontuur voor het hele gezin! Onder begeleiding van ervaren gidsen raft je zo’n 8 à 10 kilometer over de Rouge River in versnellingen van klasse 1 tot 3. Je kan ook genieten van een duik in de mooie Rouge River. Lunch wordt voorzien op een leuk zandstrand aan de oever van de rivier. In dit pakket zijn de lunch en alle raftingmateriaal voorzien.

Praktisch

De excursie vertrekt tussen 22 juni en 1 september om 10u45 op dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag vanaf het meeting point.

Er kan aan deze excursie worden deelgenomen vanaf 6 jaar.

Prijzen

  Volwassene Kind (6-16 jaar)
Dinsdag t.e.m. donderdag €70 €53
Zaterdag en zondag €79 €62

Meer Canada?

Krijg je maar niet genoeg van Canada? Bekijk dan zeker ook onze individuele programma's. Meer excursies en activiteiten vind je op de overzichtspagina 'Excursies en activiteiten in Oost-Canada'.