Overslaan en naar de inhoud gaan

Raften in Clearwater is een absolute aanrader want... 

  • het water van de Clearwater River is warmer in vergelijking met het gletsjerwater van de rivieren in Banff of Jasper.
  • er is voldoende variatie: Naast het raften heb je tijd om even te zwemmen, van een rots te springen, te genieten van de ruige wildernis en met wat geluk spot je wildlife langs de rivier.
  • je krijgt professionele begeleiding door onze partner die meer dan 36 jaar ervaring heeft op de Clearwater River.
  • je hebt veel keuzemogelijkheden: familierafting, halve/hele dag of meerdaagse rafting tocht (contacteer Joker voor meer informatie).

Wij bieden je 2 excursies aan:

Whitewater Rafting – Catch a Wave (3u)

Deze raftingtrip is de ideale activiteit voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar. Op een rustiger stuk van de Clearwater River ervaar je stroomversnellingen en waterkolken van klasse I en II, perfect veilig en een prima manier om kennis te maken met raften. Geniet samen met je kinderen van de vulkanische canyons van Wells Gray Provincial Park, maak een korte wandeling naar een waterval en sluit af met een leuk spelletje!

Praktisch

De excursie vertrekt dagelijks om 10u00 en 14u00 (vanaf 20 juli tot 15 september, afhankelijk van de waterstand) aan het meeting point net buiten het centrum van Clearwater. Deelnemen aan deze excursie kan vanaf 7 jaar.

Prijs

Volwassene Kind (7-16 jaar)
€78 €64

Whitewater Rafting – Ready-Set-Go (4u)

Ervaar constante spanning tijdens deze 14 kilometer lange raftingtocht op de Clearwater River. Onder begeleiding van een ervaren gids, baan je je een weg door de rivier en word je uitgedaagd door stevige draaikolken en stroomversnellingen van klasse 2 tot 4. Tussen het raften door maak je nog een korte wandeling naar “The Kettle”. Hier ontdek je de overweldigende kracht van een stroomversnelling klasse 6! Aangezien deze raftingtocht een halve dag duurt, heb je ook nog tijd voor andere dingen. Wet suits, regenjas, fleece (indien nodig), reddingsvesten en helmen worden voorzien.

Praktisch

De excursie vertrekt dagelijks om 10u00 en 14u00 (vanaf 15 mei tot 15 september, afhankelijk van de waterstand) aan het meeting point. Deelnemen aan deze excursie kan vanaf 12 jaar.

Prijs

Volwassene Kind (12-16 jaar)
€83 €65

 Opgelet:voor deze excursie geldt er een minimumgewicht van 41 kg!

Kathleen D.
"Hierbij een foto van onze rafting tocht met Interior Whitewater Expeditions op Clearwater river. Dat was één van de vele fantastische ervaringen tijdens onze reis."
Rafting tocht met Interior Whitewater Expeditions op de Clearwater river

Meer Canada?

Krijg je maar niet genoeg van Canada? Bekijk dan zeker ook onze individuele programma's. Meer excursies en activiteiten vind je op de overzichtspagina 'Excursies en activiteiten in West-Canada'.