Overslaan en naar de inhoud gaan

Laat je verbluffen door de studiotour en spectaculaire rides van Universal Studios Hollywood of laat het kind in je los in de Disneyland parken!

Personaliseer je Individuele Reis naar West-USA met deze optionele excursie.

Universal Studios Hollywood

Welkom in de entertainmenthoofdstad van Los Angeles! Vandaag is je dag gevuld met spannende attracties, plezier en filmsets. En dat allemaal op 1 locatie: Universal Studios Hollywood. Je vindt er leuke attracties, shows en 3D-ritjes, en een echt werkende filmstudio waar ook vandaag nog tal van films en series worden opgenomen. De studiotour met tram is dan ook een ware aanrader.

Universal is een unieke ervaring voor de hele familie. Je kan er het innerlijke kind in je loslaten in de Wizarding World of Harry Potter, je terugtrekken tussen de dino’s van Jurassic Park, meegaan in de 3D-wereld van de Minions of je angsten overwinnen in de attractie van The Walking Dead.

Express Pass

Toegang tot het park voor 1 dag, vooraf gereserveerde stoelen in elke show en voorrang aan de inkom. Met deze Express Pass krijg je eenmalig voorrang voor elke show, rit en attractie.

 

Prijs

  Volwasene Kind (3-9 jaar) Kind (0-2 jaar)
1 Day Pass €107 €102 Gratis
2 Day Pass €145 €162 Gratis
1 Day Express Pass €185  €185 €185

 

Alle prijzen voor Universal Studios Hollywood zijn vanaf-prijzen per persoon. Voor de meeste tickets is een weekendtoeslag van toepassing. Vraag bij je Joker reiskantoor na wat de prijs is voor jouw gekozen datum.

Disneyland Anaheim Park Hopper

Al je kinderdromen komen uit tijdens je vakantie met een bezoek aan het magische Disneyland. Het Hopper Ticket geeft je de kans om beide Disney parken op één dag te bezoeken. Het ticket geeft toegang tot zowel Disney Park, als Disney’s California Adventure met de vrijheid om op één dag tussen beide parken te wisselen. Enkel in Disneyland kan je de ruimte in, junglerivieren bevaren en geesten en piraten ontmoeten. Verken meer dan 30 spannende attracties in 4 plezierige landen die magie vieren.

Prijs

  Volwassene Kind (3-9 jaar) Kind (0-2 jaar)
Park Hopper 2 dagen € 254 € 240 Gratis
Park Hopper 3 dagen €338 € 320 Gratis

 

Vind jouw ideale Individuele Reis naar West-USA

Meer USA?

Krijg je maar niet genoeg van de USA? Meer excursies en activiteiten vind je op de overzichtspagina 'Excursies en activiteiten in West-USA'.  Bekijk ook onze individuele programma's naar de andere regio's van de Verenigde Staten.