Overslaan en naar de inhoud gaan

Trek de teugels aan en rij naar de mooiste plaatsen van Capitol Reef National Park en haar omgeving.  

Tocht 2 uur

Laat je omhoog voeren naar het beste uitzichtpunt over Capitol Reef National Park, Boulder Mountain en Thousand Lake Mountain. Deze rit is geschikt voor zowel beginnende als ervaren ruiters. Je gaat niet helemaal tot in Capitol Reef National Park, maar je krijgt wel het beste zicht op het park.  

Prijs

€ 84 per persoon

Halve dag

Je paard neemt je mee in Capitol Reef National Park, naar één van de mooiste canyons in het park. Als John Wayne slinger je door de kloof, steek je kreken over, passeer je langs oude indiaanse rotstekeningen en geniet je van de mooiste woestijnlandschappen.

Prijs

€ 169 per persoon

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen