Overslaan en naar de inhoud gaan

Rafting op de Colorado River

Of je nu kiest voor een rustige afvaart of een heuse rafting, de zichten vanaf de Colorado zijn altijd indrukwekkend. Ook meerdaagse tochten met overnachting in een tent zijn mogelijk.

Praktisch

Je kan kiezen voor een rafting van een halve dag, een hele dag of 2 dagen met overnachting in een tent:

Fisher Towers Rafting (halve of hele dag)

Een perfecte rafting voor gezinnen met kinderen. Je doorkruist Professor Valley en kan een blik werpen op allerlei rotsformaties, filmlocaties, etc. Het niveau van de versnellingen hangt af van de periode van het jaar.

De Fisher Towers Rafting gaat door tussen 15 april en 15 oktober. De rafting van een halve dag vertrekt dagelijks om 8u30 of 11u30 en duurt 4,5 uur. De daguitstap duurt 8u en vertrekt steevast om 8u30. Vanaf 4 jaar.

Westwater Canyon Rafting

Een rafting voor echte avonturiers. Waag je tijdens deze prachtige tocht aan versnellingen met klinkende namen als Funnel Falls, Last Chance, The Steps en Skull Rapid. Het aantal deelnemers voor deze trip is beperkt, wat de rafting des te unieker maakt!

Van april tot eind oktober. Deze rafting duurt 10 uur en vertrekt dagelijks om 7u 's ochtends. Vanaf 10 jaar, minimumgewicht: 18 kg.

Westwater Overnighter

Een tweedaagse tocht door de sublieme Westwater Canyon. Lees: rafting langs rode en zwarte rotsen, door versnellingen van verschillende niveau's en onder het toeziend oog van overvliegende arenden.

Vanaf april tot eind augustus, incl. maaltijden, tent, slaapzak en matje. Vanaf 10 jaar, minimumgewicht: 18 kg.

Prijs

  Volwassene Kind (-17 jaar)
Fisher Towers Rafting (halve/hele dag) € 62 / € 78 € 51 / € 70
Westwater Canyon Rafting € 170 € 170
Westwater Overnighter € 393 € 342

Ontdek onze andere excursies in de buurt van Moab

Meer USA?

Krijg je maar niet genoeg van de USA? Bekijk dan zeker ook onze individuele programma's. Meer excursies en activiteiten vind je op de overzichtspagina 'Excursies en activiteiten in West-USA'.