Overslaan en naar de inhoud gaan

Whistler Bear Viewing Tour

In Whistler en de Blackcomb Mountains leeft een populatie van zo’n 50 zwarte beren die zich hebben aangepast aan de habitat van het skigebied. Je vindt in dit gebied ook andere wildlife zoals het Coastal Mountain zwartstaarthert, de coyote, de kraaghoen, oehoe en gestreepte bosuil en de grijze marmot. Je trekt er in een 4x4 op uit over een doolhof aan wegen die door de verschillende gebieden van bossen en valleien. Je maakt een korte wandeling naar de plek waar de beren worden gevoederd en waar ze overwinteren.

Praktisch

  • Duur: 3 uur

  • Dagelijks vertrek van 15 mei tot 15 oktober

  • Vertrekuur is seizoensgebonden. Vraag na in je kantoor welke momenten voor jouw gekozen datum beschikbaar zijn

  • Vanaf 9 jaar

  • Minimum 2 deelnemers

Prijs

Data

Volwassene Kind (9-18 jaar)
15/05 - 30/06 €166 €158
01/07 - 31/08 €198 €190
01/09 - 15/10 €166 €158

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-Canada'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!