Overslaan en naar de inhoud gaan

Duurzaam reizen wordt beloond! Spot jij duurzame momenten, acties, projecten of ervaringen tijdens jouw trip, al dan niet met Joker? Maak er dan snel een foto van, post hem op Instagram of Twitter met #mySDGspot #wedstrijd en wie weet win jij wel één van de vier reiswaardebonnen t.w.v. €1000 of één van de 13 andere prijzen!

Hoe deelnemen?

Welke foto's winnen?

Een jury kiest de meest relevante, duurzame en inspirerende voorbeelden uit alle inzendingen. We houden rekening met zowel de foto als de bijbehorende omschrijving. Elke inzending moet iets te maken hebben met één of meerdere van de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's). Gelukkig is dat eenvoudiger dan het klinkt! We leggen het je graag uit aan de hand van enkele voorbeelden.

Joker is in 2018 één van de 6 Belgische SDG Voices. Dat wil zeggen dat we er alles aan doen om de SDG's bekender te maken; in het kader daarvan organiseren we deze wedstrijd. Voor je deelneemt, lees je best het wedstrijdreglement en de tips van de jury.

Sustainable Travellers Hall of Fame

Post je foto met #mySDGspot en #wedstrijd openbaar op Instagram of Twitter en waag je kans! Alle inzendingen kan je hier bekijken.