Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor velen is snorkelen aan de Molokini Crater een "must-do" tijdens hun vakantie op Maui, en wat is een betere manier om de schoonheid van de Hawaiiaanse wateren te ervaren dan op een catamaran! Tijdens deze excursie worden er twee snorkellocaties bezocht; het kristalheldere water van Molokini** en de opmerkelijke ondiepten voor de kust van Maui waar veel groene zeeschildpadden leven.

Dit wordt voornamelijk gedaan om zowel afwisseling te geven om ander zeeleven te spotten, maar ook om een deel van de drukte te vermijden. Tot slot bereid de bemanning een lekkere lunch.

** afhankelijk van eventueel slecht weer kan het zijn dat de kapitein naar een alternatieve locatie zal varen

 

Praktisch

  • Duur: +/- 6 a 7u
  • Dagelijks mogelijk
  • Vertrek om 07u00 en 08u00
  • Minimum leeftijd: 8 jaar
  • Materiaal om te snorkelen is inbegrepen

 

Prijs

Volwassene Kind (3-12 jaar)
€ 248 € 176

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Hawaii'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!