Overslaan en naar de inhoud gaan

Reis door ruimte en tijd, van de zeespiegel naar de bijna 14.000 meter hoge top van Mauna Kea. Je gids vertelt tijdens de trip verhalen over de geschiedenis van deze indrukwekkende berglanden. Eens aangekomen sta je te midden van ’s werelds grootste collectie onderzoekstelescopen, en kan je genieten van de ontzagwekkende zonsondergang op de top van Mauna Kea, het hoogste punt in de Stille Oceaan.

Opgelet: door het hoogteverschil wordt deze tour afgeraden voor mensen met ademhalings-, bloedsomloop- of hartaandoeningen, zwangerschap of een slechte gezondheid. Duikers moeten zich bewust zijn van hoogtegevaren.

 

Praktisch

  • Duur: +/- 7 a 8u
  • Dagelijks mogelijk
  • Vertrek rond 14u40
  • Grootte groep: maximum 14 personen
  • Picknick inbegrepen

 

Prijs

Volwassene  
€ 326  

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Hawaii'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!